Kate viste frem magen i mamma-kåpe fra eksklusiv kjendisdesigner

STRÅLER: Hertuginne Kate er gravid i femte måned og kler seg bedre enn noensinne. Her er Kate og William på besøk i New York. Foto: Getty Images

Gravide hertuginne Kate (32) er i femte svangerskapsmåned og kler seg bedre enn aldri før.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Da Kate og William (32) besøkte New York i forbindelse med et offisielt oppdrag, var hertuginnen først antrukket i en lekkert i en eksklusiv kåpe fra den britiske mamma-designeren label Seraphine, så en gjennomsiktig svart blondekjole.

STILFULL: Med tette svarte strømpebukser, tweedkåpe og høye, elegante skoletter så hertuginnen nydelig ut. Legg merke til den voksende magen. Foto: Getty Images

Det er langt i fra første gangen Kate var fått skryt for gravideantrekk. Under forrige svangerskap ble hun kåret til å kle gravidemagen best i verden.

Enkle detaljer

Tweedkåpen var av fargen dyp burgunder og hadde svarte, symmetriske linjer med paljetter på. Tilbehøret holdt hertuginne som vanlig enkelt, og gikk for diamantøredobber med litt heng i ørene, og en clutchveske. Øynene var markerte med kajal, og håret var delikat bølget.

Vil du krølle håret til julebordet?Sjekk hvordan du lager det med enkle steg her!

På bena gikk Kate for høye skoletter, til tross for at babymagen var godt synlig. Hertuginnen er fem måneder på vei, men lar ikke den voksende magen stoppe henne på antrekksfronten. Se flere gravide stilikoner her!

Kjendisfavoritt

Dette er et av merkene hertuginnen sverger til mens hun går gravid, og hun er ikke alene. Det eksklusive gravidemerket er også svært populært blant de store stjernene. Alicia Keys, Jessica Alba, Mila Kunis, Kourtney Kardashian og Gwen Stefani er bar en brøkdel av kjendisene som har kledd seg i Seraphine under svangerskapet. Merket kjennetegnes ved enkle kjoler i bomull med flatterende snitt som man like gjerne kan bruke etter svangerskapet også. Hertuginnen valgte en lilla variant da det første familiebildet med nyfødte George ble foreviget.

GJENNOMSIKTIG: Kate gikk for en svart blondekjole med gjennomsiktige partier da hertugparet skulle i en offisiell middag. Foto: Getty Images
Publisert: