Sarah Jessica Parker i vilt antrekk – med norsk detalj

MOTESTJERNE: Sarah Jessica Parker later til å ikke kunne gi slipp på komfortabelt ullundertøy. Her fra en tidligere anledning. Foto: Pa Photos.

Motebibelen Vogue beskriver det norske antrekket som «veldig New York».

Publisert:

Sarah Jessica Parker hadde et skikkelig «Sex and the City»-øyeblikk i New York nylig. Hun tuslet gjennom Manhattans gater ikledd folkloreinspirert kjole, lang leopardmønstret kåpe, ansiktsmaske i tweed, glitrende luksussko – og ikke minst ullstillongs fra norske Kari Traa.

Og dette er ikke første gang SATC-stjernen har vist seg i merket. Som alle nordmenn vet - når du først har begynt å kle deg i myk ull fra innerst til ytterst er det vanskelig å gi slipp.

PÅ FARTA: Sarah Jessica Parker på vei til event i sin egen skobutikk. Legg merke til ullstillongsen. Foto: Bauergriffin.com / MEGA.

Antrekket er også omtalt av Vogue som kaller det eksentrisk og «veldig New York».

– Disse plaggene burde ikke fungere sammen, men på en eller annen måte gjør de det, skriver magasinet.

KJENDIS

12 antrekk fra «Sex og Singelliv» vi elsker

Motemagasinet trekker videre frem at Parker topper den typiske New York-looken med store hodetelefoner og ryggsekk.

Kari Traa selv er strålende fornøyd med oppmerksomheten.

– Det er jo kjempestas at en internasjonal fashionista som er kjent for å ha god stil, går i tights fra meg. Dette viser at det kaldt på Manhattan også, sier Kari Traa til MinMote og ler.

Kari Traa er selv «Sex and the City»-fan, og er glad for å se Sarah Jessica Parker i sitt eget design nok en gang.

– Antrekket er typisk «Sex and the City». Det beviser at den norske ulla mi ikke bare er for sporty, langrennsglade nordmenn, men også moteinteresserte på Manhattan, sier hun.

Marianne Cecilie Huseby fra Kari Traa og Active Brands sier til MinMote at dette er fryktelig stas.

– Vi synes det er utrolig gøy å se hvordan hun styler noe så norsk som en stilongs på helt unike måter, og som får Vouge til å plukke det opp og omtale det som «so New York». Vi har heller ikke sponset henne, Sarah Jessica Parker skal ha kjøpt det selv da hun ledet Nobelkonserten i 2012 og i opptil flere farger, sier Huseby.

Brukt norsk ull flere ganger

Tightsen skuespilleren bruker er merkets klassiske «Rose-ull» i fargen Blush. Den har en pris på om lag 900 kroner, men den knallrosa fargen SJP har valgt er utsolgt.

I Norge er vi kanskje mest vant til at klærne fra Kari Traa brukes innerst mot kroppen under et annet lag, gjerne på hytta eller i skibakken. Men New York fashionista Sarah Jessica Parker ser ut til å ha trykket det norske merket til sitt bryst. I 2018 la hun ut en selfie med de knallrosa tightsene til sine 6,5 millioner følgere:

Da Sarah Jessica Parker besøkte Oslo som Nobel-vert i 2012, kjøpte hun også ullplagg fra Kari Traa. Den gang la hun også sin elsk på det norske merket Fleischer Couture etter å ha mottatt en vinterkåpe i gave.

Publisert: