Hedret prinsesse Diana: Kate hylles for kjolevalg

PASSENDE: Internasjonale medier mener hertuginne Kates Prada-kjole var perfekt for anledningen, mye grunnet mønsteret og kjolens snitt. Foto: Getty Images

Hertuginne Kates (35) kjole beskrives som en perfekt hyllest til sin avdøde svigermor, prinsesse Diana. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I dag er det 20 år siden prinsesse Diana av Wales omkom i en fatal bilulykke i

Paris. Onsdag besøkte prins William, prins Harry og hertuginne Kate den nye minneparken i hagen på Kensington Palace hvor det er plantet et hav av hvite blomster til ære for Diana. Parken har fått navnet The White Garden.

Les også: Slik hylles Diana på 20-årsdagen

GUIDET TUR: Hertuginne Kate, prins William og prins Harry fikk omvisning i prinsesse Dianas minnehage, White Garden. Foto: Getty Images

Hagen og en statue av Diana, er de to tingene sønnene har ønsket som minnesmerker for moren i forbindelse med 20-års dagen for hennes død.

Hertuginne Kate var for besøket iført en blomstrete midikjole fra Prada som hun i etterkant får massiv skryt for i den internasjonale pressen. Den britiske avisen The Mirror beskriver kjolevalget som «en helt perfekt hyllest» for anledningen.

KJENDIS

Diana-antrekkene vi aldri glemmer

HYLLES: Kate stylet kjolen med beige pumps fra favoritten L.K Bennett, nedtonet sminke og store bølger i håret. Foto: Getty Images

Kjolen, som koster i overkant av 14.000 kroner, var nemlig dekket av røde valmuer - en plante forbundet med «Remembrance Day» - en dag til minne om de døde i tusenvis av år.

Marie Claire påpeker også at Diana pleide å bruke kjoler og skjorter med knyting i halsen, akkurat slik hertuginne Kates kjole så ut.

«Den fungerte som et passende nikk til prinsesse Diana», skriver magasinet.

Se den mye omtalte dokumentaren på VGTV: DIANA: MED EGNE ORD

MOTEBEVISST: Diana på besøk i Chicago i 1996 Foto: Getty Images
Publisert: