Mote

Hertuginne Kate i norsk sommerkjole

HALVT NORSK KJOLE: Da hertuginne Kate var på et offisielt oppdrag før helgen var hun iført en blomsterkjole fra FaithFull The Brand. Foto: Joe Giddens/Pool via REUTERS

Hertuginnen av Cambridge (38) dukket opp i blomstrete, nå utsolgt sommerkjole designet av norske Helle Them-Enger. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Nå som Storbritannia begynner sakte, men sikkert å lette på isolasjon- og smittevernsreglene, reiste hertuginne Kate før helgen på en solo-tur for å møte familier fra East Anglia's Hospits Hospital i Norfolk i England. Under besøket deltok hertuginnen av Cambridge i hagearbeid, og hadde med seg blomster som hun selv plantet.

Under oppdraget hadde Kate på seg en kjole fra det norsk-australske merket FaithFull The Brand. Kjolen heter Marie-Louise floral-print crepe midi dress, og nå slår Kate-effekten til igjen, for kjolen er allerede utsolgt i de fleste nettbutikker, skriver Harper's Bazaar.

KATE-EFFEKTEN: Den lilla midi-kjolen har både tidløst print og snitt, og er nå utsolgt i de fleste nettbutikker, skriver Harper's Bazaar. Foto: Joe Giddens/Pool via REUTERS

Avslappet med det lille ekstra

Merket Faithfull The Brand ble startet på Bali i 2012 av norske Helle Them-Enger og Sarah Jane Abrahams fra Australia. De to venninnene lager feminine sommerklær med fokus på søte kjoler i ulike snitt og lengder. MinMote har tidligere omtalt merket som avslappet, men med det lille ekstra, og det var akkurat slik Kate så ut under helgens offisielle oppdrag.

Foto: NTB scanpix

38-åringen matchet blomterkjolen med beige espadrilles fra det britiske merket Russel & Bromley. I ørene hadde hun øredobber til under 100-lappen fra kjeden Accessorize.

Publisert:

Les også

 1. KLÆR

  De fineste sommerkjolene vi vil kle oss i nå

 2. KJENDIS

  MinStil: Madeleine Bugge Karlsen

 3. KJENDIS

  Fire norske moteprofiler: Se min sommerkjole

 4. KJENDIS

  MinStil: Line Söderblom Alm

Relaterte artikler

NYHETER

Kate-effekten slår til i Køben: – Aldri tilfeldig

KJENDIS

La deg inspirere: kongelige stilikoner

KLÆR

Motesignalene bak innsettelses-antrekkene i Washington

NYHETER

Sjekk de beste antrekkene fra Oscar-utdelingen

KJENDIS

Er prins Charles en glemt stilstjerne?

KJENDIS

Se Melania Trumps stilutvikling

NYHETER

Norske Kristine debuterte for Louis Vuitton