Massive reaksjoner på Khloé Kardashians Instagram-bilde

FÅR REAKSJONER: Fans og følgere reagerer på et av Khloé Kardashians nye bilder på Instagram. Her er realitystjernen i 2017. Foto: NTB scanpix
FÅR REAKSJONER: Fans og følgere reagerer på et av Khloé Kardashians nye bilder på Instagram. Her er realitystjernen i 2017. Foto: NTB scanpix

«Hvem er denne personen, og hva har skjedd med Khloé Kardashian?», er blant reaksjonene på 35-åringens nye bilde på Instagram. 

Nylig delte Khloé Kardashian tre bilder av seg selv på Instagram som har fått massive reaksjoner i kommentarfeltet, og i den internasjonale pressen. Googlesøket «Khloé Kardashian before and after» er det første som kommer opp når man skriver inn navnet hennes i søkefeltet, og har over 55 millioner treff i skrivende stund. «Khloé Kardashian new look» er det neste som trender.

Det kan virke som at ettbarnsmoren først og fremst ville vise frem den nye fargen på håret sitt, som har gått fra helt blond til bronde (mellomting av blond og brunette). Men følgerne påpeker at den yngste Kardashian-søsteren ser helt annerledes ut enn hun pleier, og spekulerer i om hun har overdrevet bruken av redigeringsappen Facetune eller operert seg.

Det skriver en rekke store internasjonale nettsteder som Elle.com, Page Six, Cosmopolitan og Today, for å nevne noen.

Khloé selv har ikke svart direkte på kritikken, og heller ikke de negative kommentartene under bildet på Instagram. Men til en fan som berømmet hennes nye look, svarer hun: En liten endring er nødvendig, skriver Today.

Hylles av venner

Det er uklart hva stjernen mener med «Location: under bitches skiiiinnnn💋», som er tittelen under bildet, men ekskjæresten Tristian Thompson elsker det.

«Baddie ❤️ P.S. I’m all for the caption 💥 🔥💪🏾😤».

Fansen er riktignok ikke like imponerte:

«Hvem er denne personen, og hva har skjedd med Khloé Kardashian?», skriver @ashbbbyforeverx33, men en annen Instagram-bruker skriver:

«Jenta mi, vi elsker deg, men vi vet alle at dette ikke er fjeset ditt», @kelsey_kujanek.

SØSTRE: Kendall Jenner, Khloé Kardashian og Kyle Jenner på American Music Awards i 2014. Foto: Scanpix
SØSTRE: Kendall Jenner, Khloé Kardashian og Kyle Jenner på American Music Awards i 2014. Foto: Scanpix

Flere kjendiser som Lala, Kris Jenner, Kyle Richards, Malika og flere hyller bildene og sier hun ser kjempebra ut og at hårfargen hennes er kjempefin, mens andre reagerer sterkt. Dette blir også påpekt under bildet.

«Rart å lese kjendisenes kommentarer vs. vanlige folks kommentarer. For en kontrast!» skriver @bao.suki

«Girl, du har forandret deg sånn utseendetmessig siden showet startet. Du pleide å være min favoritt, men nå ser du så unaturlig ut at jeg må spørre hvordan du kan være en rollemodell lengre?» skriver@cheyanneroberts1437 i kommentarfeltet på Instagram.

Hvordan var din opplevelse i dag?