Gustav Witzøe på coveret til stort motemagasin

AKTUELL: Gustav Magnar Witzøe har landet ny modelljobb.

Forsiden til nederlandske Numéro prydes av den norske modellen og laksemilliardæren fra Frøya.

Gustav Magnar Witzøe (30) har landet nok en modelljobb.

I tillegg til å pryde coveret for den nyeste utgaven av det nederlandske magasinet Numéro, figurerer han også i en moteserie i samme magasin.

I et intervju i magasinet blir leserne dessuten bedre kjent med den norske modellen, som blant annet uttaler seg om filantropi og mote, forteller modellpappa Amar Faiz til MinMote.

COVERBOY: Laksearvingen overrasker med nytt oppdrag.

Det er Faiz som tar seg av bookinger og Witzøes videre karriere i motebransjen. Han forteller til MinMote at Numéro er et av verdens mest respekterte motemagasiner, og at dette blir sett som en anerkjent jobb i bransjen.

– Fra debut for Thome Browne under NYFW (New York Fashion Week, red.anm.) til denne forsiden beviser at han klatrer oppover i moteverden med riktige og seriøse jobber, sier Faiz.

Witzøe deler coveret med en rekke andre store navn, deriblant artist Demi Lovato, skuespiller Hayden Panettiere og rapper Lil Durk.

Samarbeider med Zendayas stylist

Det er den tidligere kjendisstylisten Law Roach som står som kreativ leder for cover-shooten med Witzøe.

Roach har tidligere kledd opp verdens største stjerner og hatt stor suksess i bransjen, blant annet som stylist for skuespiller Zendaya (26). Han skapte store overskrifter da han i april avslørte sjokkexit som stylist.

«Begeret er fullt..... Takk til alle som har støttet meg og min karriere disse årene. Hver eneste person som har stolt på meg med deres image, jeg er så takknemlig for alle dere», skrev stylisten på Instagram.

Law Roach (t.v.) har kledd opp stjerner som Kerry Washington, Meghan Thee Stallion og Hunter Schafer. Her er han på den røde løper sammen med Zendaya under CFDA Fashion Awards i 2021.

Gikk under moteuken i New York

Tidligere i vår var milliardæren å se på catwalken under New York Fashion Week for første gang. Da gikk han gikk for den amerikanske designeren Thom Browne.

Etter showet snakket han med MinMote om hvordan det føltes.

– Dette er første gangen jeg har gått en visning under New York Fashion Week, så det er så klart litt ekstra spesielt. Thom Browne har et av de største showene under moteuken, så jeg er glad jeg fikk være en del av det, sa Witzøe til MinMote fra New York.

Frøya-væringen har tidligere uttalt at han vil satse på modellkarrieren fremover, noe han også kjente på etter moteuken.

– Målet mitt for modellkarrieren er å jobbe mest mulig, fortalte han.

MARKERTE SEG: Gustav Witzøe gikk for Thom Browne under moteuken i New York i februar.

Witzøe er i dag største eier i Kverva, selskapet som eier over halvparten av oppdrettsgiganten Salmar i Norge.

I 2019 ble Salmar-arvingen bekreftet som verdens rikeste under 30 år, da som 29-åring, på amerikanske Forbes’ årlige liste over verdens rikeste personer.

Publisert: