Gravide Charlene stjal showet i Dior-kjole

STRÅLTE: Fyrstinne Charlene var ballets dronning i sin fotside kreasjon fra det franske motehuset Dior under Røde Kors-gallaen i Monaco fredag. Her sammen med ektemannen fyrst Albert II av Monaco Foto: Getty Images

Fyrstinne Charlene (36) har holdt en lav profil siden graviditeten ble kjent. I helgen viste fyrstinnen frem babymagen i en eksklusiv kjole signert Dior.

Martine Haug Nysether
Publisert:

To måneder etter at fyrstinne Charlene og ektemannen fyrst Albert (56) avslørte at de venter barn, strålte fyrstinnen under en veldedighetsgalla i Monaco fredag.

For anledningen hadde Charlene valgt en elegant marineblå kjole med en dyp v-utrigning i ryggen og empireliv, signert det franske motehuset Dior.

Den eksklusive kjolen satt løst over babymagen, men fremhevet likevel Charlenes voksende mage.

- Ballets dronning

MinMote-leder Sonia Huanca Vold roser fyrstinnen, som stylet antrekket med klassisk diamant tilbehør - et par hengende øredobber, hårbøyle og armbånd.

- Hun ser nydelig ut, og det er gøy endelig å se babymagen. Mens Hertuginne Kate viste seg i det ene trendy budsjettantrekket etter det andre da hun var gravid, er Charlene trofast mot den svært klassiske og tidløse stilen sin. Dior er en av Charlenes favoritter, så det var ikke et overraskende valg.

Også TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland var full av lovord om lovord om den vordende moren.

- Ballet er en av årets største sosiale begivenheter i lilleputtstaten - og fyrstefamilien er alltid på plass. I år representerte Albert og Charlene familien helt alene, og det var ingen tvil om hvem som var ballets dronning - i sin enkle nattblå mammakjole fra Dior og med sine utsøkte diamantsmykker.

BABYBUMP: Charlene hadde valgt en romslig kjole så hun fikk god plass til den voksende babymagen. Foto: Getty Images

Hyllet av motepressen

Etter at fyrstinnen ga sitt ja til fyrst Albert iført en eksklusiv brudekjole signert Armani Privé, har 36-åringen gått fra en trygg og kjedelig klesstil – til en mer vågal og sexy stil.

Stilendringen har ført til at den internasjonal motepressen har trykket fyrstinnen til sitt bryst, og hun har blant annet vært modell for det prestisjetunge motemagasinet Vogue. I motemagasinet snakket hun også om å finne sin egen stil.

- Å finne meg selv i moteverdenen har vært en enorm utfordring. På mitt første ball i Monaco var jeg som en fisk på land. Jeg hadde ikke peiling. Jeg trodde alt bare var gøy, gøy, gøy, og tenkte ikke hva jeg hadde på meg. Men når jeg ser tilbake på det skjønner jeg at min ball-debut burde vært litt bedre planlagt, fortalte hun magasinet i fjor.

Motefyrstinnen har også vært på Vanitys Fairs liste over verdens best kledde kvinner, sammen med hertuginne Kate og Michelle Obama.

Publisert:

Finn mer innhold om: