Rihanna ser ikke slik ut lenger

ELEGANT: Under Dior-showet i Paris dukket Rihanna opp med utslått hår i midtskill. Foto: NTB scanpix

Rihannas (28) nye sveis må være den mest drastiske forvandlingen stjernen har gått gjennom på flere år. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Vi husker alle Rihannas uskyldige image i starten av karrieren i 2005. Siden den gang har hun vært gjennom utallige stiler, og emsprimentert med hårfarger og tatoveringer. Men forvandlingen fra slutten av september til begynnelsen av oktober må kunne kalles den mest drastiske til nå.

DEN GANG DA: Iført Dior fra topp til tå og store hoops var Rihanna chic og elegant på Dior-visningen fredag forrige uke. Foto: NTB scanpix

Under moteuken i Paris, hvor Rihanna var selvskreven gjest, dukket hun opp på Dior-visningen med glossy hår som så ut til å være rettet ut med rettetang.

Se Rihannas skandinaviske antrekk her.

Den hvite minikjolen med blanke stener var signert motehuset, og artisten stylet antrekket med den redesignede Dior-vesken og sko med snøring.

– Helt nydelig

Noen få dager etterpå dukket stjernen opp i New York med ny sveis.

Daily Mail mener Rihanna rocker sin nye look, og vi kunne ikke vært mer enige.

– Helt nydelig. Hun ser fantastisk ut som alltid, skriver storavisen.

De lange lokkene var blitt til dreads og stylet i en kul topp. Hun viste frem den nye stilen iført baggy Levi's 501-jeans, hvit collegegenser og egendesignede sko fra Fenty x Puma. Looken ble toppet med gullsmykker og en Louis Vuitton-veske.

Rihanna la selv ut to bilder av forvandlingen og hyllet samtidig Bob Marley foran sine 44,6 millioner følgere.

«Buffalo Soldier» lød bildeteksten, som er en av den jamaicanske artistens mest kjente sanger. Det kan virke som at Rihanna har latt seg inspirere av reggae-sangeren da Marleys kjennemerke også var lange dreads.

Bilde nummer to var en selfie hvor det stod «foreign», altså fremmed.

Publisert: