Feriespalten: Gitte Witt

Gitte Wittt 2015

Skuespiller Gitte Witt (32) tilbringer helst ferien i Italia, på telttur eller på hytta i jeansshorts, en god ullgenser og converse. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Gitte Wittt 2015

VINTAGE: - Jeg pakke minst to jeansshortser i feriekofferten. Foto: Privat

Gitte Wittt 2015

SOMMERFRESH: EN løs og ledig sommerkjole er must have i sommergarderoben til Gitte. Foto: Privat

For stjerneskuddet Gitte Witt inneholder den perfekte sommerdagen minst to bad, en kurv jordbær (helst for seg selv), vin eller aperitivo og en sen utemiddag.

Witt har spilt i filmer som Søvngjengeren, The Impossible og Varg Veum, i tillegg til å figurere i diverse motemagasiner og reklamer. «It»-jenta bor på Frogner i Oslo med fotografkjæresten Filip, og deres felles bostonterrier, Bötte.

Les feriespalten med Siri Tollerød her!

Gitte Witt er nummer fire i MinMotes sommerserie, hvor vi har bedt fem norske moteprofiler dele sine beste ferietips.

Gitte Witt 2015 3

BÖTTE OCH JAG: Hunden til Gitte og kjæresten Filip er med stort sett overalt og har blitt et kjent fjes på Instagram-profilen til Gitte. Foto: Privat

Gitte Witt 2015 3

TRENDY: Shorts, stripete genser og Ray Bans utgjør Gittes ultimate feriegarderobe. Foto: Privat

Hit reiser jeg helst på sommerferie: Italia, vestkysten i Sverige og hytta mi på Veierland. I år skal vi også til Lofoten, på teltur -det gleder jeg meg til.

For en storbyhelg velger jeg: Paris eller København.

Sjekk MinMotes ultimate shoppingguide til København her!

For reisedager og lange flyturer har jeg på meg: (Forsøker den umulige kombinasjonen svært behagelig og litt fin)… Tights og en myk ullgenser er bra kombo, pluss et par boots eller sneakers man enkelt kan ta av.

I sommer skal jeg lese: «Et helt halvt år« av Jojo Moyes, «Stilitsen» av Donna Tart og «Indre stillhet av» Viggo Johansen.

Les feriespalten med Vibeke Klemetsen her!

Min herligste hotellopplevelse noensinne: I fjor sommer var kjæresten min Filip og jeg på biltur nedover svenskekysten, og etter lang letetid i høysesongen kom vi tilfeldivis over en liten vakker hotellperle av et stort gammelt hus i Lysekil - verdens kosligste hus, rett ved havet. Det var noe med at vi bare fant det, og plutselig fikk rom som gjorde det ekstra magisk herlig - vi hadde forberedt oss på en natt i bilen, så det føltes plutselig svært luksuriøst og magisk.

Gitte Witt 2015 4

Strikkegenser fra Mardou & Dean. Foto: Produsenten

1900,-
Gå til butikk
Gitte Witt 2015 4

Parfyme fra Chanel. Foto: Produsenten

Gitte Witt 2015 4

Sko fra Converse hos Nelly.co. Foto: produsenten

700,-
Gå til butikk
Gitte Witt 2015 4

Vintage Levi's 501 fra Batoko.com. Foto: Produsenten

400,-
Gå til butikk

Her spiser jeg helst: Fersk calamaris ved havet i Vernazza i Italia og sjømat på brygga i Smögen, eller på Lille Herber'n på Bygdøy.

Dette liker jeg å drikke på sommertid: Hvitvin, og coffeshake fra Joe & The Juice.

Min go-to sommerrett er: Reker med hjemmebakt loff, hjemmelaget aioli, sitron, og avokado. Og jordbær - helst en kurv om dagen.

Gitte Witt 2015 2

LESKENDE: Hvitvin og coffeshake fra Joe & the Juice er skuespillerens favoritter. Foto: Privat

Gitte Witt 2015 2

FRESH SOMMERMAT: Om sommeren liker Gitte å spise på Lille Herber'n på Bygdøy i Oslo, og under åpen himmel hvor som helst. Foto: Privat

Den ideelle feriedagen ser slik ut: Starter med en joggetur + bad, så frokost som inkluderer kaffe og norske (eller svenske) jordbær, (hvis ikke man er i Italia, da får fersken duge). Deretter dra til havet, mer bading, musikk og sol- så vin og aperitivo, også middag ute - på en brygge, en verandra, eller en klippe i solnedgang. Bare man er ute.

For shoppingferier velger jeg: New York, eller København.

I sommerkofferten pakker jeg alltid: Minst to par jeansshorts, sandaler, treningstøy, converse, skinnjakke, en hvit sommerkjole, og et par t-shirts og en god ullgenser. Bøker, musikkspiller og badetøy! Og Ray Ban-solbrillene mine.

Disse skjønnhetsproduktene er med: Jeg er ganske enkel om sommeren - men god ansiktskrem blandet med solfaktor er et absolutt must, i tillegg til parfymen min fra Chanel og lipgloss fra Shiseido.

Publisert:

Finn mer innhold om: