Stjal showet i Venezia

STJERNETEAM: Nick Kroll, Florence Pugh, Chris Pine, Olivia Wilde, Sydney Chandler, Harry Styles og Gemma Chan poserer på den røde løperen i Venezia.

Harry Styles (28), Olivia Wilde (38) og Florence Pugh (26) glitret om kapp på den røde løperen.

Publisert:

Filmfestivalen i Venezia er i gang for fullt, og noen av verdens største stjerner har tatt turen til den italienske storbyen for premierer og røde løpere.

Og for oss som kikker litt ekstra på moten, er det særlig en film – og ikke minst rød løper – det er knyttet litt ekstra forventninger til. Superstjernene Harry Styles og Olivia Wilde var selvskrevne gjester til premieren av filmen «Don’t Worry Darling», hvor Styles spiller en av hovedrollene, og Wilde er skuespiller og regissør.

Filmen har fått ekstra mye oppmerksomhet fordi det ryktes at Wilde og Styles er et par. Vi har sett en rekke bilder av de to offentlig hånd i hånd, men ingen har gått ut og bekreftet forholdet. Mange har derfor ventet spent på en eventuell kunngjøring på filmfestivalens røde løper.

HÅND I HÅND: Her er Olivia Wilde og Harry Styles sammen i London i mars 2022.

Det ble ingen par-kunngjøring eller bilder side om side på den røde løperen, men det ble flere sterke moteøyeblikk denne dagen. Bare se her:

AI, AI: Kanskje ikke kaptein, men Styles sparte ikke på stilen i Venezia.

På begynnelsen av dagen kom skuespillerne tradisjonen tro inn i Venezias kanaler med båt. Dette er en forsmak på den røde løperen, og det spares ikke på antrekkene.

Styles hadde virkelige Elon John-vibber, kledd i Gucci fra topp til tå, med lys blazer med et silkeskjerf rundt halsen, bukser med sleng, toppet med karakteristiske store solbriller.

COOL CAT: Harry Styles oste av 70-tallet.
GJENGEN: Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine og Olivia Wilde poserte for fotografene. Florence Pugh glimret med sitt fravær.
CHIC: Olivia Wilde, som både spiller i og regisserer filmen, kom kledd i en grønn drakt fra Chanel.

Da skuespillerne og regissøren skulle intervjues på dagtid, manglet en viktig spiller på stjerneteamet. Florence Pugh var fraværende, og mange spekulerte i om det kunne skyldes en av de mange teoriene om en mulig konflikt mellom Pugh og Wilde.

I salen får Wilde spørsmål rundt dramatikken, og hvorfor Florence Pugh ikke er der. Ifølge Variety skal Wilde ha skrytt Pugh opp i skyene og sagt at hun er opptatt med en annen film, men at hun ankommer senere. Wilde avslutter med følgende uttalelse om spekulasjonene:

– Når det gjelder sladder i pressen, og alt bråket der ute, så mater Internett seg selv. Jeg føler ikke trangen til å bidra, jeg tror det tilstrekkelig ernært.

PÅ PLASS: Som Olivia Wilde sa, ankom Florence Pugh filmfestivalen senere den dagen. Det hel-lilla antrekket var signert Valentino.

Men det var på kvelden det virkelig smalt. Da hadde også hovedrolleinnehaver Florence Pugh ankommet festivalen, og sparte ikke på kruttet på den røde løperen.

STJERNEFAKTOR: Florence Pugh ankom filmfestivalens røde løper i en glitrende kjole.

Iført en glitrende, svart tyllkjole fra Valentino, stjal skuespilleren showet. Looken ble toppet med glitrende smykker og svarte pumps. Legg også merke til fjærdetaljene rundt anklene hennes!

LEKRE DETALJER: For å sette prikken over i-en på Pughs glitrende antrekk, ble fjær festet med en sløyfe rundt anklene hennes.
TOK MED BESTEMOR: Florence Pugh hadde med seg bestemoren Pat på den røde løperen.

Selvsagt hadde også Harry Styles pakket med seg finstasen til kveldens røde løper, og det var klart antrekket var signert Gucci. Styles har i lang tid vært en av merkets ambassadører, og da passet det utmerket å ta i bruk plagg fra det italienske motehuset i Venezia.

AMBASSADØR: Det var ingen overraskelse av Harry dukket opp i et antrekk fra Gucci, han har lenge vært en av motehusets ambassadører.

Stjernen er kjent for å teste ut både det ene og det andre på den røde løperen, og er ikke fremmed for å dra på litt. Denne gangen var det en statement-krage som sto i fokus i antrekket, men også kombinasjonen av den lyseblå skjorten og blazeren i en mørkere blåfarge.

For å toppe det hele, la Styles til store ringer og solbriller, og blå lakk på noen av neglene sine.

FREMHEVET KRAGE: Det var en sylskarp krage Mr. Styles gikk for til premieren av hans nyeste film.

På den røde løperen ble det ikke et «bekreftende bilde» av Wilde og Styles, men begge hadde på seg Gucci for anledningen, og hva er vel mer romantisk enn det?

FARGESTERK: Olivia Wilde i en spesialsydd kjole fra Gucci med en kant bestående av blader nederst på kjolen og krystaller på overkroppen.
STJERNE: Gemma Chan skinte som en stjerne på rød løper i en sølvfarget paljettkjole dekorert med beige blomster.
BRUNTONER: Chris Pines antrekk spilte på en rekke bruntoner. Er vi de eneste som får litt Brad Pitt-vibes med dette lange håret og solbrillene?
KLASSIKER: Sydney Chandler strålte i en variant av «den lille sorte» fra Saint Laurent.
KONTRASTFARGE: Nick Kroll gjorde som Harry Styles og gikk for blå blazer.
Publisert: