Sjekk Jennifer Lopez' mest uforglemmelige antrekk

DRONNINGEN AV RØD LØPER: Jennifer Lopez har utallige urforglemmelige antrekk opp gjennom karrieren. Her fra Billboard Music Awards i 2015. Foto: AFP

Moteikonet Jennifer Lopez fyller 50 år og vi har funnet fram til hennes mest ikoniske antrekk opp gjennom årene.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Selv om det ikke ser ut som hun har eldes en dag siden hun slo igjennom på 90-tallet, fyller superstjernen 50 år onsdag (24. juli).

Lopez har gjennom karrieren skapt mange overskrifter for sine frekke antrekk og hun har hatt utallige ikoniske øyeblikk på den røde løperen.

Men det som kanskje topper listen er Versace-kjolen hun hadde på seg under Grammy Awards i 2000. Kjolen med jungelmønster og dyp utringning skal være grunnen til at Googles bildesøk-funksjon ble laget, rett og slett fordi det var så mange søk på kjolen.

Lopez har imidlertid sagt at hun egentlig skulle ha på seg en annen kjole, men at manageren overtalte henne til å gå for det mer dristige alternativet.

IKONISK: Jennifer Lopez sitt antrekk på Grammy Awards i 2000 har fått ikon-status. Foto: AFP

Lopez er ikke fremmed for å vise hud på den røde løperen, som hun også viste på Billboard Music Awards i 2015. Hun strålte på den røde løperen i en nakenkjole som kun var pyntet med paljetter foran de edle delene. Den luksuriøse kjolen var fra Chabel Zoe.

WOW: Jennifer Lopez på Billboard Music Awards i 2015 ikledd en nakenkjole med paljetter fra Chabel Zoe. Foto: Pa Photos

En annen nakenkjole som skriver seg inn i historien er Zuhair Murad-kjolen hun hadde på seg på Golden Globes-utdelingen i 2013. Den gjennomsiktige kjolen var dekorert med hvite blonder som fremhevet timeglass-figuren hennes.

BLONDER: Jennifer Lopez på Golden Globes i 2013 i en blondekjole fra Zuhair Murad. Foto: AFP

Lopez har alltid hatt sansen for glamorøse kjoler, men da hun først fikk rampelyset på seg kjørte hun en litt mindre flashy stil – men ikke mindre moteriktig av den grunn. I 1997 hadde hun på seg en enkel stroppekjole med blomstermønster, sandaler, en liten håndveske og håret dratt bakover i en stram topp som var helt i tråd med trendbildet på den tiden.

STROPPEKJOLE: Jennifer Lopez på en filmpremiere i Los Angeles i 1999 ikledd en blomstrete stroppekjole og sandaler. Foto: AFP

Et annet uforglemmelig antrekk er kjolen sangeren og skuespilleren hadde på seg på Golden Globe i 2009.

NYHETER

Norske Rikke styler Hollywood-stjernene

Kjolen fra luksusmerket Marchesa ga skikkelig gudinne-vibber med paljetter i gull, dyp utringning og draperinger.

SKINTE: Jennifer Lopez i en gullkjole fra Marchesa på Golden Globes i 2009. Her er hun sammen med siin daværende ektemann Marc Anthony. Foto: EPA

I 2015 stjal «Jenny from the block» nok en gang showet på den røde løperen på under Oscar-utdelingen i en lyserosa tyllkjole dekorert med paljetter og dyp v-hals signert Elie Saab. Hun fullførte looken med en stram, høy hestehale.

PRINSESSEKJOLE: Jennifer Lopez på Oscar-utdelingen i 2015 i en rosa tyllkjole fra Elie Saab. Foto: AP

I 2017 gikk hun for en lavendel-farget kjole med høy splitt og utskjæringer på Grammy Awards. Kjolen er fra Ralph & Russo couture, og skiller seg litt ut av mengden til hennes ellers glamorøse rød løper-kjoler som pleier å være dekket av paljetter. Men et antrekk helt uten noe bling er ikke Lopez sin greie, derfor var både skoene og den lille vesken dekket av glitter i sølv.

LILLA: Lopez på Grammy Awards i 2017. Foto: Pa Photos

I år har hun allerede hatt flere uforglemmelig øyeblikk, og en av dem som skriver seg inn i rød løper-historien er nok den store, rosa tyllkjolen hun hadde på seg på en filmpremie i New York.

MOTE

Jennifer Lopez bringer tilbake omstridt trusetrend

Den voluminøse kreasjonen er signert Giambattista Valli og hadde langt slep. Håret hadde hun satt opp i en trendy stram og høy ballerinatopp.

TYLL, TYLL OG ATTER TYLL: Jennifer Lopez på premieren av «Second Act» i New York i en rosa tyllkjole fra Giambattista Valli. Foto: AFP

Også under årets etterfest til Oscar-utdeling fikk superstjernen mange lange blikk. Hun gikk for en blå asymmetrisk tubekjole med høy splitt fra Zuhair Murad, matchende sko og bølgete hår.

SMEKKER: Jennifer Lopez på etterfesten til Oscar-utdelingen i 2019. Foto: EPA
Publisert: