Se gravide prinsesse Sofias billigkjoler

STILSIKKER: Prinsesse Sofia holder stilen gjennom graviditeten i tettsittende blondekjoler. Foto: TT
STILSIKKER: Prinsesse Sofia holder stilen gjennom graviditeten i tettsittende blondekjoler. Foto: TT

Prinsesse Sofia har langt fra bare dyre designerkjoler i skapet - som gravid har hun flere ganger valgt rimelige kjedekjoler.

Den svenske prinsessen har gjort en stilreise utenom det vanlige siden hun ble sammen med prins Carl Philip (og toppet det med denne brudekjolen) - og hun fortsetter å imponere også med kul på magen.
Med bare noen få måneder til termin har vi fått se noen fantastiske gravidkjoler de siste ukene - fra Oscar de la Renta-ballkjolen på Nobel-middagen, til den svenske kjolen hun brukte på den svenske Idrettsgallaen.

Men her i MinMote blir vi hakket mer imponert når noen faktisk har på seg noe vi har råd til (tenk hertuginne Kate) - slik som denne kjolen:

Kjolen Sofia bar under en konsert på slottet i Stockholm er nemlig fra billigkjeden H&M. Prislapp: 299 kroner.

Det kan vi like!

Det samme gjelder denne kjolen, som ifølge Svensk Damtidning er fra samme merke. Kjolen er dog ikke til salgs lenger (sorry alle gravide!).

BUDSJETTVARIANT: Sofia i sort blondekjole fra H&M. Foto: TT
BUDSJETTVARIANT: Sofia i sort blondekjole fra H&M. Foto: TT

Den sorte blondekjolen skal komme fra kjedens mammakolleksjon, og har lange, gjennomsiktige ermer under den lyse jakken fra Max Mara.

Tettsittende blondekjoler har for øvrig vært Sofias signaturstil det siste året - tenk bare tilbake på Zuhair Murad kjolen fra dagen før vielsen, selve brudekjolen og den lyseblå gravidkjolen fra Zetterberg.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?