De nye it-jentene: Paolla Miranda da Silva

ELSKER FARGER: Paolla føler seg ikke vel i nøytrale farger, og rosa er gjennomgående i garderoben. Foto: Privat
ELSKER FARGER: Paolla føler seg ikke vel i nøytrale farger, og rosa er gjennomgående i garderoben. Foto: Privat

Paolla Miranda da Silva (25) kan ikke få nok av farger og elsker å finne brukte skatter.

Vi i MinMote lar oss stadig inspirere og imponere av stjerner i sosiale medier, og det er alltid gøy å finne nye kontoer å følge. Redaksjonen har derfor plukket ut et knippe kvinner vi har troen på at kommer til å bli de nye it-jentene det kommende året.

Paolla Miranda da Silva (@silvalot) ankom Norge i 2008 i magetopp og lave jeans en kald januardag, og det ble første gang hun ble presentert for en vinterjakke.

– Jeg har alltid hatt en kjærlighet til klær, så jeg var vant til å bli ledd av på skolen i Brasil da jeg valgte å skille meg ut i mamma sine klær eller noe annet jeg hadde funnet.

Hun bor på Vestli i Oslo sammen med kjæresten og driver en egen nettbutikk. På Instagram, hvor hun i skrivende stund har 2600 følgere, deler hun bilder av sine kreative antrekk – alt med en rosa «touch».

– Jeg har jobbet med nettbutikk i noen år, men for litt siden endret jeg konseptet til kun jobbe med gjenbruk på en kul måte, siden jeg går med mye second hand selv og mener det er stilfullt og at er jeg opptatt av klima. Vintage er kult og jeg har alltid hatt lyst til å fremme det på en litt bedre måte, og gjøre det mer attraktivt for de yngre også, sier hun.

SOMMERLIG: Paolla i Barcelona. Foto: Privat
SOMMERLIG: Paolla i Barcelona. Foto: Privat

– Hva tenker du om å være en del av MinMote liste over de nye it-jentene?

– Det er stort for meg! Jeg elsker det så mye, dere aner ikke.

– Hvordan setter du sammen antrekk?

– Antrekkene mine setter jeg sammen med en touch av noe bestemødre liker å ha i skapet, mye pastellfarger og ingen regler. Du kan se meg i barneklær, guttebukser, gardiner eller noe du ikke har sett siden barokk-filmen på ungdomsskolen.

– Jeg setter sammen antrekk etter følelser så det endrer seg litt fra dag til dag om jeg har lyst til å gå for noe oversized eller noe litt mer tettsittende. Jeg planlegger aldri antrekk!

untitled link

– Hva er typisk deg?

– Det er typisk meg å være energisk, gå med noe gammelt, være superspontan og drømmende.

– Hvordan setter du sammen Instagram-feeden din og hvordan får du nye følgere?

– Jeg er opptatt av at feeden min skal være behagelig estetisk, at det er like toner/farger og variasjon på bildene jeg legger ut. Jeg redigerer bildene minimalt, da jeg blir litt gal av det, men jeg er opptatt av fine antrekk, lyse bilder og at de skal gjenspeile den jeg er.

– For å være helt ærlig har jeg ikke vært så veldig opptatt av nye følgere fordi jeg føler det for meg til å miste litt fokus på det jeg er god på. Men når jeg tenker meg om er jeg glad i mennesker og veldig sosial, så på den måten tror jeg at jeg får nye følgere.

FEMININ: Paolla elsker søte topper og gullsmykker. Foto: Privat
FEMININ: Paolla elsker søte topper og gullsmykker. Foto: Privat

– Hva er ditt beste klestips?

– Mitt beste klestips er å være åpen for nye plagg, farger trender også videre. Ikke døm klærne på forhånd, fordi klær er kunst og ser helt annerledes ut på et menneskers kropp enn på en dukke eller et stativ. Det er vi som gir de liv.

– Hva kommer du aldri til å gå i?

– Jeg er hun som kunne gått med en søppelsekk og følt meg amazing, men jeg misliker stripete gensere i sort og hvitt og grå plagg. Det føler jeg meg kjedelig i.

– Hvilket plag/tilbehør får du aldri nok av?

– Søte topper og smykker i gull. Det går jeg aldri lei av og jeg føler meg fantastisk fin i det.

untitled link

– Hva er du mest avhengig av for å føle deg bra?

– Ha det bra med kroppen min, glød i huden og uten tvil smykker.

– Hva er den største investeringen din i garderoben?

– Jeg kjøpte nylig en gullring i Tyskland fra 1910. Det vil jeg si var en investering jeg har lyst til å gi videre i arv.

– Hva gleder du deg til i 2020?

– Jeg gleder meg til å sette meg nye mål for bedriften og nå de på slutten av året. Jeg ser også frem til å reise til Frankrike og Bali. Og jeg gleder meg til å komme et skritt nærmere den jeg vil være hver eneste dag. Super-klisjé.

untitled link

Vil du bli kjent med flere av de nye it-jentene?

Les intervjuene med LINNEA JAMESSEN, DINA HANSEN, Nikoline Anundsen, KATHARINA RUDJORD og SOPHIE JEBSEN.

Hvordan var din opplevelse i dag?