Sjekk Post Malones ville antrekk

STILIKON: Post Malone har ikke bare blitt lagt merke til på grunn av musikken, men også for sin unike klesstil. Her fra årets Grammy-utdeling. Foto: Lucy Nicholson/Reuters.

Rapperen Post Malone (24) elsker høyhælte boots, westerninspirerte dresser – og crocs.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Amerikanske Austin Richard Post, bedre kjent under artistnavnet Post Malone, topper hitlistene gang på gang med sine myke raplåter og er nå aktuell med det nye albumet «Hollywood's Bleeding». Men det er ikke bare musikken han har blitt kjent for – 24-åringen har også en ganske unik klesstil.

Post Malone, som av mange kjennetegnes av sine mange tatoveringer, rocker alt fra westerninspirerte dresser til paljettboots.

Vogue spør til og med seg selv om Post Malone er dagens Elvis Presley.

– Hvis vi skal dømme han ut ifra hans avslappende holdning og forkjærlighet for boots med hæler, ser det ut at dommen blir ja, men med en enda mer rebelsk twist, skriver det anerkjente motemagasinet.

MANN

Shia LaBeouf er «Normcore»-kongen

Så selv om Post Malone kanskje ser litt sluskete ut med håret til alle kanter er det ingen tvil om at han henger med i trendbildet. De fargerike dressene med mønster og broderier han ofte tyr til kan nesten bli tatt rett ut fra catwalken til Gucci.

– Stilen hans er ukonvensjonell og minner meg litt om 70-tallets glamrock, sier Justin O'Shea som driver it-herremerket SSS World Corp til Vogue om stilen til hans.

Post Malone elsker også det omstridte fottøyet Crocs, som han hatt flere designsamarbeid med.

– Jeg bruker Crocs over alt, fra barer til på scenen, og jeg følte det var perfekt å gå sammen med Crocs og gi fansen det de har bedt om, sa han om samarbeidet da det først ble kjent i fjor ifølge Hypebeast.

Sjekk ut noen av hans mest ville antrekk her:

YIHHAA: Post Malone i rød westerninspirert dress. Foto: Pa Photos
PÅ SCENEN: Rapperen ikledd et sett som kan minne om en pysjamas da han opptrådte på Firefly Music Festival i juni. Foto: Owen Sweeney/AP
ROSA PALJETTDRESS: Post Malone på Grammys-utdelingen i februar ikledd en skreddersydd dress fra designeren Catherine Hahn. Han hadde også matchende boots. Foto: Tammie Arroyo/Pa Photos
GRØNN VELUR: Post Malone backstage på Grammy-utdelingen i en grønn velurdress med broderier. Foto: Frazer Harrison/AFP
GLITTERBOOTS: Post Malone på American Music Awards i 2018 i en lyseblå westerninspirert dress med broderier og paljettboots. Legg merke til initialene hans på hver skulder. Foto: Pa Photos
ELSKER CROCS: Post Malone i sine favorittsko: Crocs. Foto: Paul Morigi/AFP
KNALL ROSA: Malone i sjokkrosa smoking og hvite botts på American Music Awards i 2018. Foto: Oconnor/Pa Photos
MØNSTER PÅ MØNSTER: Artisten vant prisen «årets sang» på MTV Video Music Awards i 2018. Han hadde på seg stripete dress, prikkete skjorte og cowboyboots. Foto: Angela Weiss/AFP
FØR ANSIKTSTATOVERINGENE: Post Malone på iHeartRadio Music Video Awards i Canada i 2017. Foto: Mark Blinch/Reuters
Publisert: