Mote

Bella Hadid oppsummerer sommerens trender

TRENDY: Bella Hadid (20) har blitt spottet med de heiteste trendene i sommer og ser ut til å ha inspirert andre til å gå for det samme. Foto: Getty Images.

Supermodellen har skapt flere av sommerens trender i år. Her er syv antrekk som beviser at Bella er en trendsetter

 • Malene Emilie Rustad
Publisert:

En rekke trender har kommet i løpet av sommeren. Blant dem er «statement»-øredobbene, badetøy som streetwear, stråveska og slip-in sandalene med fuskepels. Bella Hadid (20) har gjort fortauet til sin personlige catwalk i sommer. Hvor enn hun ferdes ser hun alltid kul og trendy ut. Og folket følger etter.

Den unge modellen har fått mye oppmerksomhet i sommer, blant annet for sine små 90-talls solbriller, den kule «Clueless»-inspirerte sveisen, og sine utallige hoops-øreringer.

Her er syv antrekk fra fortauet som beviser at Bella Hadid er sommerens trendsetter:

GJENNOMFØRT TRENDY: Modellen startet karrieren som trendsetter på fortauet i New York. Her i midten av juni med små solbriller, oversized skjorte med korsett-belte, plattformsandaler og bukse med åpning i sidene. Foto: Getty Images.
SORT OG DENIM: Bella ble sett med oppklippet denimskjørt og olajakke i Los Angeles. På føttene har hun sommerens it-sko: slip-in sandaler. Foto: Getty Images.
90s CHICK: Hadid i gjennomført preppy stil ala «Clueless» fra 90-tallet. Her sett vandrende i Paris mellom showene under Haute Couture uken. Foto: Getty Images.
RUTER: Hadid hadde på seg et avslappet rutete sett en kveld hun var ute i Paris. Den korte toppen er også en av sommerens trender. Foto: Getty Images.
NY FIRSYRE: Supermodellen i sommerens store stylingtrend: hvitt på hvitt og nyklippet hår gående rundt i New York. Foto: Getty Images.
KLÆR

HER ER TRE FORSLAG.

KUL SVEIS: Bella ble sett med det korte håret dratt tilbake med et hårbånd i midten av juli. Noen dager senere hadde hun håret i midtskill festet fast med to spenner i 90-talls stil. Sveisen har flere it-jenter begynt å kopiere. Foto: Getty Images.
MinMote.no - Norges største moteside
LAIDBACK: Hadid i NewYork med sommerens it-øredobber, kule solbriller, boyfriend bukser og en oppklippet hvit skjorte. Foto: Getty Images.
Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  BELLA HADID STJÅL SHOWET MED FANTASTISK KJOLE.

 2. KJENDIS

  90-talls filmen som it-jentene inspireres av

 3. KJENDIS

  Festivalmote: Dette kan du shoppe og dette kan du droppe

 4. KJENDIS

  10 sommerlige kjendisantrekk til inspirasjon

 5. KJENDIS

  Street style i New York: 8 antrekk du kan la deg inspirere av

Relaterte artikler

KJENDIS

90-talls filmen som it-jentene inspireres av

KLÆR

Tre måter å style pysjamas-dressen

KJENDIS

10 sommerlige kjendisantrekk til inspirasjon

HÅR

90-tallsfrisyren gjør comeback

KLÆR

Dette er sommerens store stylingtrend

TILBEHØR

Trendalarm: Nå er det små solbriller som gjelder

NYHETER

Gigi Hadid med sesongens store sminketrend