Mette-Marit i lik luksuskjole som stilikon Olivia Palermo

Valentino

Iført den ene designerkjolen etter den andre avsluttet kronprinsessen (41) jetset-bryllupet med en blomsterkreasjon fra motehuset Valentino - ikke ulik Olivia Palermo (29) sin.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Valentino

STILIKON: Olivia Palermo regnes som et stilikon og var iført den samme kjolen som kronprinsesse Mette-Marit på et arrangement i New York i mai. Foto: Getty Images

Valentino

JETSET: Mette-Marit var iført tre ulike antrekk under Monaco-helgen, deriblant denne blomsterkreasjonen fra Valentino. Foto: NTB scanpix

Lana Del Rey, Franca Sozzani, Missoni-familien og flere av verdens fremste supemodeller var selskrevne gjester da prinsesse Carolines yngste sønn, Pierre Casiraghi og hans Beatrice Borromeo ga hverandre sitt ja lørdag.

LIK: Palermos Valentino-kreasjon hadde blomstermønsteret sydd utenpå, og broderier i halsen. Ellers var kjolen lik. Foto: Getty Images

Det var også kronprinsparet og Marius Høiby, og Mette-Marit viste frem den tre splitter nye designerantrekk fra Valentino og Giambattista Valli.

«It»-kjole

Den siste og tredje på lørdag var fra Valentino og hadde stort og smått blomsterbukett-print. Ikke ulik den «it»-jenta Olivia Palermo var iført under et arrangement i New York i mai. Den gang ble kjolen hyllet i motepressen og både Instyle og Daily Mail kommenterte den spesielle kreasjonen.

Luksuskjolen har lange ermer, er fotsid og er laget av silkechiffon. Palermos var dekket av broderte blomsterbuketter, mens kronprinsessens hadde mønsteret trykket i stoffet.

Mønsteret er laget av kunsteren Celia Birtwell for motehuset, og omtales som et av deres «floral masterpieces».

På Valentinos nettbutikk finnes det en kort variant av kjolen som koster i overkant av 26 000 norske kroner.

Mette-Marit har ved flere anledinger bevist at hun har en forkjærlighet for luksusmotehus som Valentino, Giambattista Valli og Pucci, men har også gått for gjenbruk en rekke ganger.

KOMMENTAR: Derfor angår Mette-Marits luksusgarderobe oss

FESTKJOLE: Etter vielsen var det tid for fest, og gjestene gikk derfor for å skifte. Mette-Marit byttet ut Giambattista Valli-kjolen med sommerkjolen fra Valentino. Legg merke til hårbøylen. Foto: Getty Images
Publisert: