Michelle Obama stjal showet i designerkjole

PRESIDENTPAR: Michelle og Barack Obama under tirsdagens middag. Foto: Getty Images

Tirsdag hadde Michelle Obama igjen alles øyne rettet mot seg da hun deltok på sin trettende statsmiddag.

Camilla Christensen
Publisert:

Michelle Obama (52) har gjennom årene som USAs førstedame skrevet seg inn i historien som et stilikon, og under tirsdagens statsmiddag viste hun igjen at det ikke er uten grunn.

Tirsdag var det duket for statsmiddag for lederne i Singapore, hvor det igjen var Michelle som stakk av med oppmerksomheten.

Vanity Fair kunne tidligere i uken fortelle at den stroppeløse hvite kjolen Michelle hadde på seg, var fra Lady Gaga's favorittdesigner og stylist Brandon Maxwell.

Den amerikanske luksusdesigneren Maxwell var tydelig stolt over å se førstedamen i en av hans kjoler, og på sin private Instagram-konto la han ut et bilde av presidentparet, med bildeteksen «Et veldig stolt øyeblikk for meg og teamet mitt».

NYHETER

Derfor er hertuginne Kate et folkelig moteikon

Tommel opp

Flere internasjonale motesider som Elle og Fashionista gir førstedamen skryt for kjolevalget.

Michelle kler godt den helt hvite kjolen, som hun har stylet med matchende hvite negler og store øredobber og ringer. Håret satt hun opp i et stramt oppsett, så øredobbene fikk komme bedre til.

En som tydelig var imponert over den vakre førstedamen, var ektemannen President Barack Obama (55). Han hadde ingen sure miner for at konen igjen fikk oppmerksomheten, men viste heller sin begeistring ved å vise «tommel opp» fremfor alle fotografene som hadde møtt opp.

KLÆR

Presidentparet hyllet Erna Solbergs norske kjole

STOLT: Barack Obama viste tydelig at han var fornøyd med å stå ved siden av konen. Foto: Getty Images
Publisert: