Sjekk Rihannas ekstravagante festivalantrekk: – Wow!

OVER THE TOP: Det var ikke vanskelig å legge merke til Rihannas kostyme under karnevalet Crop Over på Barbados. Foto: NTB scanpix

– Da jeg først så hvilken look hun ville gå for, tenkte jeg «wow»! Alle vil bli helt sjokkerte, sier designeren Lauren Austin om det ville kostymevalget.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det var under den årlige feiringen av karnevalfestivalen Crop Over på Barbados at Rihanna (29) dro på litt ekstra på kostymefronten. Iført en bikini dekket av fargerike stener, glitter og fjær var det ikke vanskelig å legge merke til stilikonet.

HÅR

Har du forresten sett høstens kuleste flette?

Rihanna stylet bikinien med nettingstrømper dekket av blanke stener og armbånd rundt både bena og armene. Som prikken over i-en var superstjernens hår for anledningen farget turkis og dekket av et stort hodesmykke med blanke stener.

KLÆR

Dette plagget vil gi deg en eksklusiv hverdagslook

Ble sjokkert

Ifølge Vogue er antrekket designet av den lokale designeren Lauren Austin, som har designet superstjernenes ekstravagante festivalantrekk siden 2013.

– Jeg har har designet Crop Over-kostymer i rundt syv år, og møtte Rihanna gjennom Matthew Ashby og broren hennes Rorrey Fenty. Jeg elsker hvor dristig Rihanna er - stilen hennes er edgy og hun er ikke redd for å ha på seg det hun vil, når hun vil, sier hun til Vogue.

For årets parade sende Rihanna flere skisser til Austin i forkant av hva hun så for seg, og Austin valgte ut det villeste kostymet.

– Da jeg først så hvilken look hun ville gå for, tenkte jeg «wow»! Alle vil bli helt sjokkerte! Neonfargene, krystallene - det er helt annerledes enn det hun har gått for før, sier Austin og legger til:

– Crop Over pleide å bli feiret av folk iført enkle t-skjorter, men opp i gjennom årene har designeren begynt å bli mer kreative, og i dag er det viktig å kle seg ut for å føle Crop Over-«viben».

KLÆR

DENNE KJOLEN VIL VI GÅ MED I HØST

Foto: NTB scanpix
Publisert: