Derfor tar «The White Lotus»-skuespillerne over motebransjen

PÅ MOTEFEST: Meghann Fahy og Haley Lu Richardson festet med motebransjen da Louis Vuitton og W Magazine stelte i stand en eksklusiv middag i januar.

Skuespillerne i den populære serien er selvskrevne gjester når «motemåneden» starter.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

HBO-seriens andre sesong av «The White Lotus» fikk moteinteresserte til å sperre opp øynene. Vogue ga raskt serien stempelet «kulturfenomen», og vi kunne ikke vært mer enig. Selv om det bare var syv episoder i sesongen kunne hver episode by på moteøyeblikk som brant seg fast i minnet. Stikkord: Jennifer Coolidges Peppa Pig.

KLÆR

Hva er greia med «The White Lotus»-klærne?

PRISVINNER: Jennifer Coolidge, som spiller Tanya i serien, har nettopp vunnet pris for beste kvinnelige birolle i en dramaserie under årets Golden Globe og Critics Choice Awards.

Derfor er det kanskje ingen overraskelse at rollebesetningen i sesong to nå har tatt over de fremste radene på moteuken, skriver Vogue. At motebransjen plutselig omfavner mindre kjente skuespillere som spiller populære filmer og serier, er langt ifra noe nytt.

Samtidig er det fascinerende å se hvor naturlig det plutselig er at de sitter på første rad under de største moteshowene som den største selvfølgelighet. Her til lands skjedde nettopp det med Renate Reinsve (35) etter at hun spilte i «Verdens verste menneske».

KJENDIS

Er Renate Reinsve motebransjens nye favoritt?

Mens Coolidge (61) hanker inn Golden Globe-statuetter for sin opptreden i begge sesongene av serien, er de andre out and about på moteukene som begynner nå. Valentina, Lucia, Albie og flere – eller rettere sagt, skuespillerne som spilte dem, har alle blitt sett på moteuken i Milano denne måneden.

På J.W. Anderson-showet på søndag satt både Simona Tabasco (28) og Sabrina Impacciatore (54) på første rad. Sistnevnte var nesten ikke til å kjenne igjen da hun hadde lagt de ettersittende dressene sine på hyllen og dukket opp i en eksentrisk catsuit med solnedgang på.

Se bildene av «White Lotus»-skuespillernes inntog i motebransjen nedover i saken:

NESTEN UGJENKJENNELIG: Sabrina Impacciatore iført en catsuit med en glødende solnedgang på under J.W. Anderson-showet i Milano.
MOTE-ELITEN: Da J.W. Anderson viste frem sin kolleksjon for høsten 2023 satt Simona Tabasco, som spiller Lucia i «The White Lotus», på første rad sammen med influencer og designer Gilda Ambrosio og Vogue-legende Anna Dello Russo.
Simona Tabasco iført en kjole med lav skjæring på ryggen, satt på første rad da J.W. Anderson viste sin høstkolleksjon i Milano tidligere denne uken.
STILFULLE: Ruth Kearney og Theo James satt på første rad iført helsvart da Giorgio Armani viste sin høst- og vinterkolleksjon for 2023 16. januar.
KLASSISK STIL: Stilen til Adam DiMarco i serien er kanskje ikke den som skriker moteinteressert, men på fritiden tilbringer han gjerne en ettermiddag på visningen til store motehus som Prada.
STJERNESKUDD: Mange hadde kanskje ikke hørt om Will Sharpe før han var å se i den populære HBO-serien. Nå har han også sikret seg plass på første rad under moteukens største visninger. Her er han klar for å se den nye kolleksjonen til Emporio Armani.
LOUIS VUITTON-FEST: Meghann Fahy og Haley Lu Richardson har ikke deltatt på moteuken – ennå – men de har festet med motebransjen! De var nemlig selvskrevne gjester da Louis Vuitton og W Magazine stelte i stand en middag i Beverly Hills tidlig i januar.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM!

Publisert: