Sammenlignes med Lady Gaga

STJAL SHOWET: Doja Cat dukket opp på motevisning i Paris iført et antrekk som fikk folk til å måpe.

Tar den fremadstormende artisten over Gagas posisjon i motebransjen?

Malin Gaden
Publisert:

I disse dager strømmer motebevisste mennesker til Paris for fashion week. Akkurat nå vises de såkalte haute couture-kolleksjonene frem. En begivenhet profiler i motebransjen sjelden ønsker å gå glipp av.

Her ser vi plagg i ypperste kvalitet og som er produsert for hånd av de beste syerskene. Bak disse plaggene ligger det utrolig mye arbeid og penger, så prisene passer ikke til hvilken som helst lommebok. Dette er det mest eksklusive og dyre mote har å by på.

Verdens største stjerner har også tatt turen til den franske hovedstaden.

NYHETER

Kylie Jenners løve-antrekk hos Schiaparelli får krass kritikk

Blant dem er artisten Doja Cat (27). «Juicy»-sangeren har ikke spart på kruttet til denne runden med motevisninger. Hun ankom Schiaparelli-visningen iført et antrekk som virkelig fikk fart på fotografene.

Hun var nesten ikke til å kjenne igjen der hun sto på trappene utenfor lokalet i Paris.

SER RØDT: Artisten ankom Schiaparelli-visningen i denne knallrøde kreasjonen.

Den helrøde looken har skapt overskrifter verden over. Ikke bare på grunn av hvor iøynefallende den faktisk er, men hvor mye arbeid som ligger bak antrekket.

Franske Vogue fikk ta del i hele prosessen, og i videoen under kan du se hvor mange mennesker som var i sving for å skape Doja Cats Schiaparelli-look.

«Et av de mest oppfinnsomme øyeblikkene i karrieren min», sier artisten mens hun blir malt rød. Klokken 06.00 om morgenen satt de i gang med prosessen, og nesten fire timer senere er de 30.000 krystallene klistret på overkroppen hennes.

TIDKREVENDE: Doja Cat satt i sminkestolen i nesten fire timer mens 30.000 krystaller ble satt på henne.

Medier over hele verden har skrevet om det røde antrekket, og flere sammenligner Doja Cats stil med en annen kjent artist.

I Vogues artikkel stiller de spørsmål ved om Doja Cat faktisk er på vei til å ta over Lady Gagas (36) motekrone.

Da Lady Gagas låter begynte å ta av i 2008, ble vi også raskt kjent med hennes kreative og iøynefallende stil. Hun stjal oppmerksomheten på enhver rød løper, og har gitt oss noen antrekksøyeblikk vi sent vil glemme.

Fra kjøtt-kjole i 2010 til Grammy-ankomst inne i et stort egg.

UFORGLEMMELIG: Her bæres Lady Gaga inn på Grammy Awards i 2011.

Fra 2008 og frem til i dag har det dog skjedd noe med stilen til stjernen. Hun er fremdeles den kreative sjelen vi kjenner – og elsker – men kjøtt-antrekkene har vi ikke sett mye til i det siste.

OSCAR-UTDELINGEN: Artisten vant pris for beste låt under utdelingen i 2019.

Det er likevel ikke slik at det bare er svarte kjoler og lange hansker som henger i klesskapet til Lady Gaga. Hun har vist frem noen elleville antrekk på turneen sin, og vi gleder oss allerede til å se hva hun finner på til neste røde løper.

STOCKHOLM: Lady Gaga opptrer i den svenske hovedstaden i 2022.

Tar Doja Cat over motetronen fra Lady Gaga?

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: