Lær av proffene: 10 jobbantrekk til inspirasjon

workwear

Trenger jobbgarderoben en oppgradering for våren? MinMote har samlet ti fantastiske antrekk fra motebransjens best kledde, slik at du kan la deg inspirere.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
workwear

Foto: Getty Images

workwear

Foto: Reuters

workwear

Foto: AFP

workwear

Foto: AFP

For nå er det faktisk innafor å pakke vekk den tykke boblejakken til fordel for en bomberjakke, og bytte ut strikkegenseren med en lekker bluse.

Og selvom det kanskje er morsomst å se på festkjoler og høye hæler, er det tross alt flest hverdager - men det betyr ikke at antrekket trenger å være kjedelig!

Få også med deg hvordan du styler tighsten i vår her:

Vi har bladd oss gjennom antrekkene til noen av verdens best kledde kvinner, og lett fram antrekk som passer perfekt til jobbhverdagen.

Se bare her:

Den russiske modellen og motemafia-medlemmet Elena Pernvinova gjorde en vårlig vri på den preppy stilen utenfor Dior-showet. Hvit skjorte og sort skjørt er en sikker vinner på jobb, og blir hakket freshere med en pudderfarget kåpe over og matchende veske. Og vi elsker den tilsynelatende enkle frisyren!

KLÆR

Se disse freshe vårkåpene

Norske Hanneli Mustaparta kan kunsten å holde det enkelt, men fortsatt superchic - her i kremfargede culotter og utringet strikkegenser på Michael Kors-visning.

Et perfekt jobbantrekk til deg som ikke har så streng kleskode på jobb.

KLÆR

Se flere vårlige strikkegensere her!

Er det én girlcrush vi ikke klarer å komme over, så er det den på russiske Miroslava Duma. I vår vil vi kopiere dette søte antrekket med boyfriend-jeans og Disney-t-skjorte - som får en voksen vri med hæler og lang trenchcoat.

KLÆR

Da bør du sjekke disse vintage-butikkene

«The Blonde Salad»-blogger Chiara Ferragni ser akkurat passe frekk ut i sin Giambattista Valli-kjole og mønstrede strømpebukser. Vi vet at ryggsekk er bedre enn veske for ryggen, og kunne vi fått tak i denne fra Ferragnis egen kolleksjon, skulle vi brukt sekk hver eneste dag.

TILBEHØR

12 solbriller å møte våren med

Et det noe vi kan lære av Kate Bosworth, er detat det enkle ofte er det beste. Så lenge klærne er strøket til perfeksjon og sitter som et skudd, er det ikke mer som skal til enn en hvit bluse og et sort skjørt. Også skader det ikke med rålekte spisse pumps da.

SMINKE

Slik legger du fresh vårsminke

Hvem sa at denom måtte se casual ut? Rosie Huntington-Whiteley strålte i dobbel denim på Burberry-showet, men en enkel hvit bluse inni. Om vårens heteste materiale ikke er innafor på arbeidsplassen din, kan du fortsatt la deg inspirere til å kjøre matchende jakke og bukser!

- Russian model Natalia Vodianova poses prior to attend Christian Dior 2015-2016 fall/winter Haute Couture collection fashion show on July 6, 2015 in Paris. AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK

Den kinesiske skuespilleren Jelly Lin viser hvordan man kan gjøre den lille hvite kjolen litt mer påkledd med en morsom jakke. Er kult alternativ til blazeren, somogså gir et mye yngre uttrykk.

TILBEHØR

Dette er de mest trendy skoene nå

Det er ingen hemmelighet at vi i MinMote er på grensen til besatte av prins Harry-eks (?) og it-jente Cressida Bonas. Bonas er mest kjent for sin bohemske og avslappede festivalstil, men like bra blir det når hun prøver seg på en mer voksen stil. Lys pologenser noteres på ønskelisten!

Moteblogger Carmen Hamilton gjør pysjtrenden litt mer anvendelig ved å gå for et enkelt print (for øvrig fra Bec & Bridg) og sorte ankelstøvletter. Kanskje ikke et antrekk som passer til alle arbeidsplasser, men den store Balenciaga-vesken - den gjør det.

Publisert:

Finn mer innhold om: