Årsoppsummering: Camilla Pihl

BUSINESS WOMAN: Camilla Pihl driver en av Norges største og mest prisvinnende blogger i tillegg til å være designer. Foto: Privat

Toppblogger Camilla Pihl (38) har hatt et hektisk, men godt år med designsamarbeid, TV-dansing og åpenhet om angst. I 2017 skal hun bli flinkere til å logge av. Innimellom. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått, blant annet toppblogger Camilla Pihl. Her kan du lese oppsummeringene til Sophie Elise Isachsen, HEGE AURELIE BADENDYCK og CELINE AAGAARD.

2016 har mildt sagt vært et innholdsrikt år for en av Norges fremste bloggere. For utenom å ha reist så godt som verden rundt, har Pihl vært med i Skal Vi Danse, lansert ny kolleksjon for David Andersen, en sukkerfri is sammen med bloggkollega Caroline Berg Eriksen, samt designet årets rosa sløyfe for Kreftforeningen.

Pihl selv trekker også frem et blogginnlegg hun er spesielt stolt av. Tidlig i 2016 valgte hun nemlig å være åpen om at hun til tider sliter med angst og panikkanfall, og hvordan hun jobbet seg gjennom det.

GLEDER SEG TIL 2017: Camilla Pihl ser tilbake på et år fylt med spennende prosjekter, men også personlige utfordringer. Foto: Privat

Slik oppsummerer Camilla året:

Dette var mest stas i 2016: For et år! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Jeg kan ikke annet enn å takke for et fantastisk år fylt med reiser, kjærlighet, spennende nye utfordringer og fantastiske opplevelser. Jeg har reist til Milano, London, Thailand, Malaysia, Tanzania, Zanzibar, Rwanda og New York, LA, Toronto for å nevne noe av stedene. Jeg er stolt av at min smykkekolleksjon Camilla Pihl by David-Andersen fortsatt er en stor suksess og at den nye kolleksjonen jeg lanserte i år ble tatt så godt i mot!

Camilla med fadderbarnet sitt Valentine i Rwanda. Foto: Privat

Det har vært fantastisk å kunne lansere en egen is Frost By Camilla Pihl, nå jobbes det med nye smaker til neste år. Jeg er glad for å kunne bruke min profil til å hjelpe og sette fokus på viktige saker, så det å designe årets Rosa Sløyfe-pin betydde mye for meg. Min to uker lange reise med Plan Norge til Rwanda kommer jeg aldri til å glemme. Der møtte jeg blant annet lille Valentine som jeg er planfadder for, sier Pihl og fortsetter:

Å få være med i Skal Vi danse i år er det morsomste jeg har gjort i hele mitt liv! Jeg sitter igjen med venner for livet og en opplevelse jeg aldri ville vært foruten. Å kunne lansere min andre kolleksjon med neglelakker for Essie er jeg også utrolig stolt av, i tillegg til å få være på coveret av ELLE. Det står også som et høydepunkt i 2016. Jeg er også utrolig stolt over at jeg turte å være åpen om min angst og min vei igjennom det. Det blogginnlegget betydde mye for meg kjenner jeg. Jeg vant en Vixen Blog Award, jeg er den femte mest googlede kvinne i Norge i år, nominert som årets moteprofil undert Costume Awards og fire Vixen Blog Awards. Jeg kan ikke gjøre annet enn å være ekstremt takknemlig.

Råeste kulturopplevelse: Coachella var kjempegøy og Harry Potter and The Cursed Child-skuespillet jeg og Peter var og så på i London var fantastisk gøy. Alexander Wang-visningen i Bartholomew's Church under New York Fashion Week står også ut som et høydepunkt.

Sjefredaktør i amerikanske Vogue og motebransjens mektigste, Anna Wintour, foreviget av Pihl under Alexander Wang-visningen i New York. Foto: Privat
FEMININ: Gullringer og feminine kjoler står høyt på listen over Pihls favorittantrekk i 2016. Foto: Privat

Beste film eller serie jeg så: Jeg ser så å si nesten alle filmer som kommer ut og synes det er vanskelig å kun nevne en. Fantastic Beast og Where To Find Them står som en av de beste og nylige jeg har sett. Eller så sluker jeg gode serier. Nå har jeg akkurat sett ferdig Netflix-serien OA. Ellers så har jeg og har hatt oppheng på SKAM, The Night Of Kingdom, The Affair, Planet Earth og Survior for å nevne noen.

Beste bok: Igjen vanskelig å velge en. Den siste jeg leste som jeg likte veldig godt var «The Forgetting Time» av Sharon Guskin.

Trenden jeg ble lei av: Synes man kan kan kle seg og gjøre hva man vil uavhengig av trender jeg. Vær deg selv og kle deg i akkurat hva du vil.

Favorittplagg: I sommer gikk jeg aldri lei av de blomstrete kjolene mine fra Realistions par og mine «Golden Hoops» fra min egen kolleksjon.

Her hang jeg mest: Jeg hang mest på et dansestudio på Bislett, hver eneste dag i 3 måneder i strekk faktisk.

Paté forkledd som en mandarin servert på Dinner. Foto: Privat

Det beste jeg spiste: Jeg spiste en fantastisk eggepanne med trøfler på Rosewood i London jeg ikke helt klarer å glemme. Det morsomste jeg har spist var en klementin som viste seg å ikke være en klementin, men en deilig paté til å putte på brødskiven. Godt og gøy laget på Heston Blumenthal sin fantastiske restaurant Dinner. Eller så er det lite som slår en fersk kokosnøtt med litt lime og isbiter på stranden.

Favorittkontoene å følge på Insta: Oi, jegfølger 1876 profiler så jeg synes det er vanskelig å plukke ut noen spesielle, hvis du går i gjennom de jeg følger så er det nok ganske så schizofremt. Jeg følger alt fra kjendishunder, til UFC, til kunst og store moteprofiler. Det er her jeg henter inspirasjon, og inspirasjon finner jeg på de merkeligste steder.

Unfollowed du noe spesielt: Jeg tar en liten opprydding i ny og ne og finner innimellom kontoer jeg ikke helt skjønner hvordan jeg i det hele tatt begynte å følge. Jeg tar meg selv i å tenke; har jeg virkelig trykket «følg» på denne kontoen? Også sletter jeg den.

Verdens beste pizza fant Camilla og Peter i en bakgate i Milano. Foto: Privat

Beste låt: Jeg elsker musikk og forelsker meg så å si hver eneste dag i ny musikk. Jeg koser meg derfor veldig mye med å lage playlister på Spotify. Jeg har en rolig som heter «Camilla Chill Pihl» og en med litt mer trøkk som jeg hører på når jeg trener. Ergo har den fått navnet «Camilla Pihl Workout» Følg de gjerne!

Stilen jeg kjørte mest: Jeg kjører min egen stil. Liker å holde det enkelt og tilfører heller noen morsomme små detaljer. Alt i alt har jeg nok blitt flinkere til å bruke farger i år. Det er bra!

Et favoritt-mobilbilde og hvorfor: Vanskelig å velge kjenner jeg, men jeg velger ett av meg og Peter på sommerferie. Da vi jobber sammen til hverdags er det viktig å ta noen pauser i ny og ne for å bare være kjærester. Ferier er vi skikkelig gode på, da logger vi av og har FERIE! Så jeg velger ett bilde av oss fra Thailand da det minner meg om kos og fri. Ellers så elsker jeg og bildet av Peter som nyter verdens beste pizza i en bakgate i Milano.

KOS: Camilla og Peter Peters har vært sammen siden ungdomsårene, og bor sammen i en toppleilighet på Frogner i Oslo. Foto: Privat

Dette gleder jeg meg til i 2017: Jeg er så ekstremt takknemlig for året som har gått og gleder meg til å se hva 2017 bringer. Jeg har flere spennende designsamarbeid på gang som jeg gleder meg veldig til å lansere. Det kommer flere smykker i Camilla Pihl by David-Andersen kolleksjonen og nye smaker i Frost by Camilla Pihl. Jeg gleder meg til å utvikle bloggen videre, også tenker jeg at jeg skal bli litt flinkere til å innimellom logge av og tilbringe litt mer tid sammen med kjæreste og venner. Jeg synes de er fantastisk tålmodige med meg.

Camilla innrømmer at hun kan bli flinkere til å logge av mobil og data i 2017 og tilbringe mer kvalitetstid med familie og venner. Vi skriver under på den. Foto: Privat
Publisert: