Blake Lively er ikke lenger blondine

XOXO: Skuespillerinnen Blake Lively har blitt brunette. Her er stjernen avbildet på rød løper under filmfestivalen i Cannes i 2014. Foto: GETTY IMAGES

Blake Lively (27) har kvittet seg meg signaturfrisyren til fordel for en mørkere variant - eller «bronde» som hun selv kaller det.

Line Blokhus
Publisert:

Skuespillerinnen, som vi best kjenner som Serena i TV-serien «Gossip Girl», har sagt XO XO til sine blonde lokker og farget håret mørkt. De første bildene av frisyren la hun selv ut på Instagram:

untitled link

Kanskje ikke like vilt som da Kim Kardashian gikk motsatt vei og farget håret blondt, men likvel en stor forvandling, med tanke på at de blonde lokkene har være Livelys signaturfrisyre i en årrekke.

Se håret som tok av på Instagram iTrendguiden

BLONDINE: Blake hadde allerede blitt blond igjen på premieren av«Green Lantern». Foto: Getty Images

Da «Gossip Girl» gikk på TV var nettopp denne frisyren – lange, blonde og naturlig bølgede lokker – den mest etterspurte frisyren hos frisørsalongene i New

York - ikke ulikt da «alle» ville ha Jennifer Anistons frisyre på 90-tallet.

Ikke første gang

Dette er riktignok ikke første gang vi ser superstjernen i en liknende frisyre. I 2011 farget nemlig skuespillerinnen håret mørkt i forbindelse med rollen hun spilte i superheltfilmen Green Lantern.

Men hun beholdt ikke frisyren lenge, og var allerede tilbake som blondine da hun stilte på rød løper i forbindelse med filmens premiere.

Foreløpig har vi ikke fått se den nye hårfargen noe annet sted enn på Instagram - men vi håper Blake holder på den til en rød løper-anledning denne gangen.

untitled link

For Lively har gitt oss noen fantastiske rød-løper øyeblikk gjennom årene. Selv ikke graviditeten satt en stopper for fabelaktige kjoler - gjennom hele graviditeten viste den stilsikre skuespillerinnen frem lekre designerantrekk.

Les også:Gravide kjendiser: Sjekk den kule stilen

Publisert: