De fem heteste trendene fra Coachella

Coachella fem trender

Musikkfestivalen Coachella er over for denne gang, og for første gang på lenge ser vi antydninger til noen helt nye festivaltrender. Er 2016 året vi endelig kan gravlegge blomsterkransen?

Line Blokhus
Publisert:
Coachella fem trender

Supermodellen Alessandra Ambrosio var en av de trendy kjendisene som brukte tettsittende smykker rundt halsen. Foto: Getty Images

Coachella fem trender

Bloggeren Chiara Ferragni gikk for en ny vri av trendfrisyren som blant annet har tatt norske jenter med storm. Foto: Getty Images

Hver vår flokker kjendiser og trendy festivalgjengere til ørkenen i California, hvor festivalen Coachella arrangeres. I årevis har festivalen vært toneangivende for festivaltrendene i den kommende sesongen – og vi ser ingen grunn til at dette året blir noe unntak.

elise coachella1
KLÆR

MinMote i LA: Slik blir Coachella-moten

Denimshortser, bohemske kjoler, blomsterkranser og boots har preget festivalene de seneste årene. Vi ser selvsagt mye til dette fortsatt, men i år var det også andre trender som virkelig skilte seg ut på festivalområdet.

Se hva kjendisene hadde på seg på Coachella her. Vi har plukket ut våre fem favoritter fra årets Coachella-festival:

Choker - den nye blomsterkransen

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Det er ikke første gang vi ser chokers, absolutt ikke. Men i år kan det se ut til at smykketrenden virkelig har fått rotfeste. Vi mener chokeren passer aller best til festival, og ikke nødvendigvis like godt til hverdags. Altså litt som blomsterkransen, men la oss legge blomsterkransen igjen i 2015 og omfavne chokeren i stedet!

MOTE

Fem festivaltrender du kan legge igjen hjemme

«Alle» it-jentene gikk med tettsittende smykker rundt halsen under årets Coachella. Fra Victoria’s Secret-engelen Alessandra Ambrosio til Taylor Swift, Bella Hadid, Hailey Baldwin, Suki Waterhouse og Kendall Jenner – for å nevne noen. Er det noen vi trygt kan kopiere stilen til så er det disse heite frøknene!

Husker du? Sjekk rumpetasken på Øyafestivalen

GIKK FOR CHOKER: Supermodellen Alessandra Ambrosio var en av de trendy kjendisene som brukte tettsittende smykker rundt halsen under årets Coachella-festival. Vi digger festivalstilen, selv om vi kanskje må regne med å kle på oss litt mer på de norske festivalene! Foto: Getty Images

«Dobbel tutt» - hipsterfrisyrens arvtaker

DOUBLE TROUBLE: Det er ingen hemmelighet at The Blonde Salad-blogger Chiara Ferragni vet å kle seg! Den enkle, men stilige Coachella-frisyren hennes er enkel å stjele, og gjett om vi vil! Foto: Getty Images

Ikke et vondt ord om lekre flettefrisyrer, men det er ikke alle som har like stort talent for å flette – am I right? For oss som ikke evner å lage avanserte franske fletter, eller har tålmodighet til å prøve, er «dobbel-tutt» et perfekt alternativ. Så enkelt, men likevel så stilig!

Tutten
HÅR

Slik varierer du Oslos-trendsveis på fem måter

untitled link

Vi digger både Chiara Ferragni sin nye variant av «hipsterfrisyren», med deler av håret hengende løst, og Kardashian-søsteren Kendall Jenners frisyre med alt håret i to «tutter». Legg også merke til at Kendall har dekorert skillen med glitter!

Glitter - RIP flash tattoos

Og apropos glitter, det er ikke bare håret som skal glitre. Skuespillerinnen Bella Thorne gikk for litt ekstra crazy sminke i forbindelse med festivalen, nemlig glitrende øyenbryn! Akkurat passe vågalt, mener vi.

Før festivalen gikk av stabelen mente også magasinet Seventeen at glitterfregner er en trend som skapt for Coachella. Fjorårets store trend «flash tattoos» kan trygt erstattes med et glitterdryss, om det så er i håret eller midt i fjeset!

Bandana - det praktiske tilbehøret (i ørkenen)

Mange kjendiser og andre trendy festivalgjengere gikk med bandanas eller skjerf i halsen under årets musikkfestival. Flere knyttet skjerfene i håret, men svært mange hadde også skjerfene i halsen, slik som Hailey Baldwin (bildet over) og The Blonde Salad-blogger Chiara Ferragni (lenger opp i saken).

hårbånd
KJENDIS

Fem hårbånd à la Tone Damli

Det skal angivelig ha blåst mye under festivalen, så tilbehøret skal også ha hatt en praktisk funksjon, nemlig å holde sand og støv unna ansiktet. Selv om vi ikke har ørkenfestivaler her til lands, kan det være litt kjøligere her i nord enn i Palm Springs i California. Klassiske paisley-mønstrede skjerf kan derfor passe midt i blinken når kulden kommer snikende om kvelden.

PRAKTISK OG TRENDY: Det var nok ikke først og fremst for å holde varmen at denne festivalgjengeren valgte skjerf i halsen. Men til Øyafestivalen kan en bandana passe fint på kjølige kvelder. Foto: Getty Images

Bare skuldre - i stedet for badedrakt

Det er varmt i ørkenen, det har vi forstått. Mange av Coachella-gjengerne går derfor lett kledd, og vi har sett mange sprade rundt i bikinier og badedrakter på de knusktørre slettene (også i år). En annen trend vi så litt til i fjor, og som virkelig er synlig i år, er topper og kjoler med bare skuldre. Det er en trend som passer bedre til det norske klimaet enn badetøy, og dessuten en trend de fleste kan føle seg komfortabel med. Vi digger den søte jumpsuiten til supermodellen Taylor Hill.

bikinimerker å vite om
KLÆR

Fem bikini- og badetøysmerker du bør vite om

OFF SHOULDER: Supermodellen Taylor Hill valgte en søt jumpsuit med bare skuldre da hun var på REVOLVE-festen på Coachella. Foto: Getty Images


Publisert:

Finn mer innhold om: