Mote

Skapte reaksjoner: Derfor farget Kim Kardashian håret platinablondt

Kim Kardashian

Det var en av verdens største popidoler som inspirerte Kim Kardashian West (34) til å gå fra en dyp brunfarge til å bli platinablond. Hva mener du om de kritthvite lokkene? Stem her!

 • Thea Roll Rakeng
Publisert:
Kim Kardashian

PLATINA: Kim Kardashian har lenge beundret Madonna og hennes tidligere bleket hår, og innrømmer at hun har hatt lyst til å prøve ut livet som blondine en stund. Foto: Getty Images

Kim Kardashian

NATURLIG: Dette er slik vi er vant med å se Kim Kardashian West. Foto: Getty Images

Det er ikke bare ektemannen Kanye som rydder opp og inspirerer Kimmy K når det kommer til klær, sminke og hår. Den mellomste av Kardashian-søstrene løfter nå på sløret og forteller hva og hvem som fikk henne til å helbleke håret. (Nei, det var ikke Justin Bieber og hans mye omtalte, blonde manke som inspirerte...)

IKONISK: Madonna har eksprimentert med mange forskjellige stiler, hårfarger og antrekk oppgjennom årene, og er et stilikon for mange. Deriblant Kim Kardashian West, som farget håret sitt på grunn av Madonna. Foto: Getty Images

- Jeg har alltid hatt et bilde av Madonna med platinablondt hår i inspirasjonsmappen min på dataen, og jeg har ventet lenge for å teste det ut, forteller Kardashian til People og legger til:

- Og hva passer vel bedre enn å gjøre det i forbindelse med Paris Fashion Week?

I likhet med Kardashian West-familien er Madonna glad i å skape overskrifter, og det er ikke mange ukene siden hun sjokkerte i et noe spesielt Grammy-antrekk.

Les også:Sjekk Mette-Marits ekstreme hårforvandling

Endret farge

Da den nye «looken» til Kim ble presentert på onsdag i forrige uke, uttalte frisør og make up-artist, Agnes Marie Gulbrandsen, at håret så ihjelbleket ut og at behandlingen ser ut til å ha skadet håret hennes.

– Håret ser nesten vått ut, og det er et tydelig tegn på at det er ganske ødelagt. Jobben er ikke ferdig. De har farget det for mange nyanser i én omgang, sier hun.

Også hårstylist Andrés Valle-Kløvstad ved Inch salong mener det er et mindre heldig resultat.

– På én måte er det godt gjort at de har klart å få det til, med tanke på hva hun har gjort med håret tidligere, men både kvaliteten og resultatet ser deretter ut. Fargemessig er det helt feil til hennes naturlige farger, sier han.

Slik farger du etterveksten hjemme på best mulig måte!

Tiltross for at kritikken haglet, viste Kim Kardashian seg i går med en enda lysere og kaldere farge enn forrige uke. Ifølge People skal hun ha rettet opp den gulaktige fargen hos den eksklusive salongen L’Atelier Blanc i Paris.

- Det er hard der ute for en platinablond pimp! Takk til Frederic Mennetrier for å freshe opp blondfargen min, skrev blondinen under et nylig lagt ut bilde av seg selv i frisørstolen.

Hva mener du?

untitled link
Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Sjekk stjernelaget på første rad hos Kanye West

 2. HÅR

  Slakter Kardashians platinablonde hår: - Det ser ihjelbleket ut

 3. NYHETER

  Madonna ledet an - se Grammy-antrekkene som fikk slakt på Twitter

Finn mer innhold om:

 1. Kim Kardashian
 2. Rød løper

Relaterte artikler

HÅR

Slakter Kardashians platinablonde hår: - Det ser ihjelbleket ut

NYHETER

Kanye West lanserer sko med dristig nakenstunt

HÅR

Kjendisenes nye favorittprodukt skal reparere slitt og ødelagt hår

KJENDIS

Kim Kardashian West bruker kroppskloner til å prøve klær

NYHETER

Kim Kardashian Wests julefest skal ha kostet 11 millioner kroner

NYHETER

Kim Kardashians sminkør kommer til Norge

NYHETER

Cara Delevingne med drastisk forvandling