De nye it-jentene: Angelica Sophie

Angelica Sophie Thorsen (25) følger en rosa tråd når hun deler sin lidenskap for mote og skjønnhet.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Vi i MinMote lar oss stadig inspirere og imponere av stjerner i sosiale medier, og det er alltid gøy å finne nye kontoer å følge. Redaksjonen har derfor plukket ut et knippe kvinner vi har troen på at vi kommer til å se mye av i det kommende året.

Vi har skrevet om Andrea Steen, Anneli Aaland, Susanne Holt og Bianca Castro.

25-åringen jobber til daglig i klesbutikken DAY i Oslo, som modell og med sosiale medier. På Instagram har hun i skrivende stund 5766 følgere. Der deler hun glimt fra hverdagen sin, antrekk og andre inspirerende bilder.

Det å kunne uttrykke seg med klær og sminke har alltid vært viktig, og betydd mye for Thorsen.

– Skjønnhet og mote har alltid betydd sykt mye for meg. Helt siden jeg var liten har jeg vært opptatt av hva alle går med og hvordan andre sminker seg. Mote og skjønnet skal være gøy, det skal hjelpe mennesker til å gi bedre selvtillit - ikke fordi man skjuler hvem man er, men fremhever hvem man er! Og gjør oss alle forskjellige på et vis.

– Hva tenker du om å være en del av MinMote-liste over nye it-jenter?
– Jeg syntes det er så utrolig gøy at dere ser på meg som en av de nye it-jentene og jeg ble heeelt målløs da jeg fikk mailen!

– Hvilke nøkkelplagg finner vi i klesskapet ditt?
– Hos meg finner du mye blazere, jeans, turtlenecks og bluser. Jeg bruker blazer nesten hver dag hele året, og føler alltid at antrekket mangler noe uten. Jeg har også mye crazy plagg som mange vil si er stygge, mye vintage som jeg mikser inn med baseplagg.

– Hva er typisk deg?
– Jeg føler jeg endrer mye stil etter sesonger. Men nå om dagen går det mye i en blanding av enkle plagg mikset med plagg som gjerne har paljetter, fjær eller gøye farger! Går jeg helsvart så bruker jeg gjerne noen store øredobber og røde lepper. En miks av klassisk og trendy vil jeg selv si.

– Hvordan setter du sammen Instagram-feeden din?
– Jeg har jo blitt veldig besatt av rosa siste året, og det har liksom blitt min farge Så annethvert bilde må ha et rosa element i seg. Ellers har jeg det ganske nøytralt, varmt og gyllent. Jeg vil at alt skal representere meg og være gøy, kreativt og estetisk pent.

Hva har du lært det siste året?
– Jeg har lært at man skal være seg selv 100 prosent alltid. Uansett hva andre sier og tenker.

– Hva kommer du aldri til å gå i?
– Det kan jeg faktisk ikke svare på. For ett år siden sa jeg at jeg aldri kom til å gå i New Balance-sneakers, og nå eier jeg et par. Så ting jeg kanskje ikke liker nå ser du meg garantert i til neste år.
– Hvilket bilde på telefonen din er det du kommer til å huske best fra 2020?
– En selfie av meg og bestevenninnen min Hannah Aamodt hvor vi spiser softis.

– Hva får du aldri nok av?
– Blazere.

– Hvis du skal ta litt ekstra vare på deg selv en dag, hva gjør du da?
– Tar en lang dusj, fotbad, tre forskjellige ansiktsmasker, en god film på TV, stor skål med sjokolade og avslutter dagen med et lag selvbruning før jeg hopper i seng.

– Er det noe i garderoben du aldri vil kvitte deg med, og hvorfor?
– I fjor kjøpte jeg en stor grå herreblazer i ull fra Frelsesarmeen i hjembyen Risør til 40 kroner. Den har blitt det mest brukte plagget i klesskapet mitt, og den kan jeg aldri kvitte meg med.

– Hva er planene dine for året som kommer?
– Vanskelig å planlegge med tanke på tiden vi er i, så jeg tar det litt som det kommer.
– Hva gleder du deg til i 2021?
– Jeg har spennende prosjekter jeg ikke kan snakke om enda. Ellers håper jeg at jeg kan reise og oppleve mer enn vi har gjort i 2020. Og forhåpentligvis klemme igjen!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.