Sjekk Madonnas lekre bursdagsantrekk

FEIRET PÅ CUBA: Madonna imponerte med antrekket sitt fra bursdagsfeiringen på Cuba. Her er artisten på lanseringen av egen hudpleiekolleksjon i fjor. Foto: Getty Images

I anledning sin egen 58-årsdag, sparte ikke superstjernen på noe da hun feiret bursdagen på ferie på Cuba. 

Camilla Christensen
Publisert:

Iført en bohemsk blondekjole, flere lange smykker og en stor, rød solhatt, tok Madonna turen til Havanna på Cuba for en skikkelig bursdagsfeiring. Dronningen av pop fylte 58 år 18.august og feiret dagen skikkelig forrige uke sammen med venner og familie.

Madonna har de siste årene fått mye kritikk for sine vågale antrekk, og da hun dukket opp i en kjole som viste rumpen på Grammy i fjor, kokte det i sosiale medier.

På ferien til superstjernen i Karibien imponerte derimot Madonna med en godt gjennomført feriestil. Gatelangs på Havanna fikk vi se henne i en hvit blondekjole som oste av bohemske vibber. Sammen til kjolen hadde hun på seg flere smykker, en stor solhatt og store solbriller. Den røde solhatten matchet den røde bilen som reisefølget kjørte rundt i.

Fra ferien og bursdagsfeiringen har Madonna delt flere bilder fra hvor hun poserer i den sjarmerende byen, eller hvor hun slurper i seg pina coladas sammen med venninner.

Skal vi tro alt vi kan tolke ut fra Instagram-feeden hennes, ser det ut til å ha vært en vill feiring med et storfornøyd reisefølge. Madonna har delt flere videoklipp hvor hun blant annet danser med sønnen, kjører rundt i bilen med taket nede og hvor hun får servert kake på restaurant.

Se bildene fra Madonnas bursdagsfeiring her:

A post shared by Madonna (@madonna)A post shared by I N T A N | R A F I Z A (@intan.rafiza)A post shared by Madonna (@madonna)A post shared by Madonna (@madonna)
Publisert: