Dette er Kylie Jenners hemmelige puppetriks

Kylie Jenner

Kylie Jenner (18) har forstørret leppene, men når det kommer til frontpartiet sverger hun til en naturlig løsning.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Kylie Jenner

Foto: Getty Images

Kylie Jenner

Foto: Getty Images

Med plutselig overdrevne store lepper, dyp kløft, parykker og utfordrende designerantrekk har internasjonal presse de siste månedene spekulert i om den yngste av Kardashian/Jenner-søstrene har lagt seg under kniven både her og der.

I mai innrømmet Jenner på familiens reality-serie at hun har tatt restylane i leppene for å gjøre dem større, men avviste ryktene om å ha forstørret brystene.

Les også: Slik får du større lepper uten restylane

I forbindelse med lanseringen av 18-åringens nye nettsted denne uken, publiserte hun en video hvor hun forteller om det naturlige trikset som gjør puppene flere størrelser større.

- Jeg pleier ikke å fortelle om dette trikset til så mange - alle tror jeg har brystimplantater, men det har jeg ikke. Jeg bruker BH-en Bombshell by Victoria's Secret, og den har endret livet mitt. Alle søstrene og vennene mine har også begynt å bruke den. Hvis du vil gi inntrykk av at du har større pupper, så er det sånn jeg gjør det, sier Jenner i videoen, som forresten har fått tittelen «Kylie Comes Clean».

Det første bildet er tatt med en vanlig BH, mens bilde nummer to viser hvordan Victoria's Secret-BH-en forandrer kløften dramatisk. Hemmeligheten er BH-ens kraftige og løftende padding.

untitled link

Undertøysekspert og assisterende butikksjef hos Triumph, Ines Bresges, forteller til MinMote at vanlige BH-er automatisk gir løft om den er stram nok rundt bysten.

- Bombshell-modellen fra Victoria's Secret gjør at du går opp to-tre størrelser, men det viktigste er at BH-en du velger sitter stramt rundt ryggen. Det er først da man vil få støtten man trenger, og dette gir også automatisk mer løft. Mange strammer stroppene, men dette er misforstått og kan gi ryggskader, forteller Bresges.

Undertøyseksperten avviser at både push up og BH-er med spiler kan være skadelige.

- Det er ikke farlig å bruke undertøy med verken spiler eller ekstra innlegg om man bruker riktig størrelse. Dette gjelder alle størrelser.

MinMote.no - Norges største moteside

Spesiell padding

«Bombshell Bra» har eksistert i en årrekke og er blant Victoria's Secrets faste sortiment. Prisene varierer, men pleier å ligge på rundt 400 kroner i nettbutikken.

Ifølge internasjonale medier er ikke Jenner sponset av undertøymerket. Hemmeligheten skal ligge i BH-ens padding, og skal vi tro Jenner er BH-trikset en genuin anbefalning.

- Ingen konturering, ingenting. Det er bare padding her. Jeg synes puppene blir kjempefine og feminine. Ingen implantater, ingen operasjoner. Ingen konturering. Ingenting. Det er helt fantastisk. Så hvis dere vil ha denne looken - er dette hemmeligheten, fortsetter hun.

Publisert: