Kim Kardashian tilbake i rampelyset i gjennomsiktig Givenchy-kjole

BLONDER OG PELS: Kim Kardashian gikk for denne lusksukjolen på «Ocean's Eight»-settet. Foto: Getty Images

Før første gang på lenge dukket Kim Kardashian West opp i fullt gallaantrekk på innspillingen til «Ocean's Eight» på Manhattan.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Etter overfallsranet i Paris tok det uker før realitystjernen viste seg offentlig.

«Debuten» ble på et sminkekurs i Dubai, hvor blant annet norske Gentiana Elshani var tilstede.

HVITT PÅ HVITT: Kim Kardashian West i hvit blonddekjole med matchende jakke. Foto: Getty Images

Men ikke lenge etter gjorde den moteinteresserte kjendisen nok en opptreden, denne gangen på settet til «Ocean's Eight», hvor både hun og Kendall og Kylie Jenner er med og skal spille seg selv i den kommende filmen.

NYHETER

Kim Kardashian stjal showet på motefest i London

Favorittdesigner

Det er under en scene som skal forestille den kjendistunge Met-gallaen at Kardashian West skal være med, og antrekket på settet var deretter:

En gjennomsiktig blondekjole fra Givenchy, med tilhørende pelsjakke. Kjolen kommer fra motehusets couturekolleksjon fra 2010.

Videre holdt hun sminke og hår naturlig, med løst, glatt hår og nude lipgloss.

Givenchy har lenge vært en av Kardashian Wests favorittmotehus, og sto blant annet bak brudekjolen hun giftet seg med Kanye West i.

NYHETER

Kim viste frem babymagen i dristig Givenchy-kjole

Met-dronning

At KimKardashian West skal dukke opp i en scene som skal forstille Met-gallaen er dessuten mer enn rimelig. De siste årene har TV-kjendisen alltid stilt i et av de mest oppsiktsvekkende antrekkene.

I fjor var det en metallisk kreasjon fra Balmain, året før en så og si gjennomsiktig kjole fra Roberto Cavalli, mens hun brukte en elegant Lanvin-kjole i 2014. For ikke å nevne den helt spesielle gravidkjolen fra nettopp Givenchy i 2013!

Publisert:

Finn mer innhold om: