Se Kate Bosworths eksklusive sensommerantrekk

AMERIKANSK SKJØNNHET: Bosworth så fantastisk ut på sommerfest i New York. Foto: Getty Images

Skuespilleren går høsten i møte iført et blomsterantrekk rett fra catwalken.

Camilla Christensen
Publisert:

Mens sommeren begynner å gå mot slutten og det gradvis blir kaldere ute, gjelder det å tviholde på sommergarderoben - uten å fryse seg ihjel.

Sommerkjolene kan fortsatt brukes, men bør gjerne styles med en genser over, mens shortsen kanskje bør byttes ut mot lange jeans.

MOTE

Slik styler du sommerkjolen for tre anledninger

I ukene fremover kan det være lett å oppleve usikkerhet på klesfronten, spesielt når man ikke vet om det blir kaldt eller varmt, vått eller tørt ute. Da er det greit å vite at det er helt normalt å være i tvil om hva man skal ha på seg - og heller dra til seg inspirasjon der muligheten byr seg.

SENSOMMER: Bosworth hadde på seg et matchende sett med lang bukse og jakke. Foto: Getty Images

Les også: Lær å lage fem trendy skjerfknuter

Luksusantrekk

En kvinne som til nå har inspirert oss med sitt sensommerantrekk, er den amerikanske skuespilleren Kate Bosworth (33). Tidligere denne august-måneden fikk vi se den amerikanske skjønnheten på fest i New York, iført et trendy antrekk tatt rett fra catwalken.

Skuespilleren gikk med et matchende sett av en blomsterprintet jakke og bukse fra Giambattista Valli.

Matchende sett og blomsterprint har vi sett mye av denne sommeren, og trenden følger med oss neste sommer også. Antrekket Bosworth hadde på seg er nemlig fra 2017 resort kolleksjonen fra det italienske luksusmerket.

Sammen med det sommerlige antrekket hadde skuespilleren på seg svarte sandaletter og en liten clutch.

Publisert: