Coachella 2016: Se hva kjendisene har på seg

FESTIVALKLAR: Alessandra Ambrosio i kjent Coachella-stil med solbriller og blomsterkrans. Foto: Getty Images

Bohemske kjoler, frekke bikinier og emoji-print: Kjendisene sparer ikke på kruttet når de kler seg til motefest på Coachella-festivalen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

For er det én ting Coachella er kjent for (annet enn musikken), så er det moten. Fra magetopper til bohemske kjoler og blomsterkranser - den California-baserte festivalen byr på det ypperste av festivalmote, som gjerne setter standarden for resten av festivalåret.

Og vi lar oss gledelig inspirere - her er ti av de fineste antrekkene så langt (festivalen varer til 24. april):

It-jenta Suki Waterhouse går for en festivalklassiker: En flagrende tunika. I tillegg lar hun en rekke små detaljer ta antrekket til et nytt nivå: choker-smykke, lilla armbånd som matcher sokkene og søte sko med plattform.

Det jammen ikke ofte vi lar oss inspirere av Paris Hilton, men denne emoji-kjolen seiler faktisk inn på årets ønskeliste. Mulig vi dropper katte-hårbøylen, men akkurat på Coachella funker det faktisk.

Festivaldronning Alessandra Ambrosio er i Coachella-sammenheng kjent for sine hotte antrekk - og i år er åpenbart ikke noe unntak. Victoria's Secret-modellen matcher denimshortsen med en (i overkant) avslørende bikinitopp, og akkurat da vi trodde vi var ferdige med blomsterkransen, måtte vi ta en revurdering.
Se hvordan du lager din egen blomsterkrans her.

Én ting er den bohemske jumpsuiten til modellen Taylor Hill - men mest misunnelig er vi på flettekransen.

HÅR

Heldigvis kan vi lage en lignende med denne guiden.

Karlie Kloss fornekter seg ikke i åletrang skinnbody og frynsete denimshorts. Med lang cardigan utenpå og tykke boots blir antrekket hakket med påkledd, mens smykkene rundt halsen gir et lite innslag av farger.

Skuespiller og blogger Jamie Chung i vår favorittantrekk så langt; bondekjole fra Zimmerman, smalt belte i livet og spisse ankelstøvletter.

Andreja Pejic i vårens heteste snitt - nemlig bare skuldre. Antrekket er et godt eksempel på hvordan en hvit sommerkjole kan styles ned ved hjelp av et par stilrene sneakers i stedet for høye hæler!

TILBEHØR

Se flere fine vår-sneakers her!

untitled link

Én ting er den nye sveisen til Taylor Swift - en annen ting er festivalgarderoben hennes. Vi gleder oss til å følge med videre, for denne looken med bomberjakke, platinablondt hår og røde lepper skulle vi gjerne stjålet.

Kiernan Shipka har ikke bare en av festivalens søteste kjoler, men også den fineste skjønnhetslooken: «Berry lips», markerte bryn og en liten flette i luggen. Dette skal vi kopiere på fest i sommer!

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

For den litt mer dristige, er Kylie Jenners fletter noe å la seg inspirere av. Vi er vant til at Kylie eksperimenterer med hårfarger, men denne regnbuevarianten er noe av det kuleste vi har sett - særlig i kombinasjon med franske fletter.

Publisert:

Finn mer innhold om: