– Melania Trump så perfekt ut

TAR OVER: Donald og Melania Trump sammen med det tidligere presidentparet Barack og Michelle Obama i trappen på Capitol Hill i dag. Foto: REUTERS/Rob Carr/Pool
TAR OVER: Donald og Melania Trump sammen med det tidligere presidentparet Barack og Michelle Obama i trappen på Capitol Hill i dag. Foto: REUTERS/Rob Carr/Pool

– Antrekket til Melania Trump under presidentinnsettelsen kunne ikke vært bedre, mener Min Mote-leder Martine Lunder.

– Alle som håpet at hun skulle komme i noe trashy og vågalt, ble nok skuffet, for dette var nedtonet og samtidig veldig elegant. En perfekt bekledning til et slikt event, sier Lunder.

Den nye presidentfruen hadde valgt et lyseblått antrekk - kåpekjole, hansker og skyhøye pumps- fra den amerikanske designeren Ralph Lauren.

– Det var ikke et overraskende at valget falt på Ralph Lauren. Det blir ikke mer amerikansk enn det. Da Trump holdt sin seierstale, hadde hun en hvit jumpsuit, som også var fra den designeren. Men i dag var det mye bedre enn den gangen, sier hun.

ELEGANT FØRSTEDAME: Melania Trump hadde på en lyseblå drakt fra Ralph Lauren  under presidentinnsettelsesseremonien i  Washington D.C. i dag.
ELEGANT FØRSTEDAME: Melania Trump hadde på en lyseblå drakt fra Ralph Lauren under presidentinnsettelsesseremonien i Washington D.C. i dag.Alex Brandon AP

Lignet Jackie O

Lunders assosiasjoner gikk med en gang til en tidligere presidentfrue, nemlig moteikonet Jackie Kennedy.

– Jeg tror likevel ikke at Melania kommer til å nå opp til samme moteikonstatus som Jackie O eller Michelle Obama. Michelle har i sin tid i Det hvite hus klart å blande rimelige merker som GAP, Target og J.Crew med Gucci og Oscar de la Renta med stil, sier Lunder.

Motebransjen har elsket Michelle mer og mer for hvert antrekk hun har dukket opp i, og hun har vært på forsiden av Vogue tre ganger.

NY ROLLE: Michelle Obama har vært moteekspertenes favoritt. Nå vil det vise seg om Melania oppnår samme effekt med sin luksuriøse stil.
NY ROLLE: Michelle Obama har vært moteekspertenes favoritt. Nå vil det vise seg om Melania oppnår samme effekt med sin luksuriøse stil.Evan Vucci AP

Ustilig president

– Melania vil nok ikke komme dit. Michelle har klart å være folkelig ved å mikse luksusdesign med rimeligere merker, samt at hun har løftet fram amerikanske designere som for mange har vært ukjente, som Jason Wu. Melania vil nok slite med å få det samme folkelige imaget, og det er ikke sikkert det er et mål for henne heller. Men i dag var det altså en innertier, mener Lunder.

Da var det verre med mannen hennes.

– Med den store dressen, som han alltid kommer i, og en styggere slipsknute enn noensinne. Det så ut som om han hadde knytt den i blinde, sier Min Mote-lederen.

Hvordan var din opplevelse i dag?