Stilutvikling: Lindsay Lohan

COMEBACK: Lindsay Lohans karriere startet i ung alder, så forsvant fra rampelyset i flere år, men nå er hun aktuell med julefilmen «Falling For Christmas».

Hun ble verdensstjerne som barn, men tiden i rampelyset var ikke alltid lett. Nå er Lindsay Lohan tilbake for fullt – og dét med stjernestylist på laget!

Malin Gaden
Publisert:

Lindsay Lohan (36) er blant stjernene som har hatt lang fartstid i bransjen. Karrieren hennes startet i svært ung alder – og dét med et pang! Du har kanskje sett «Foreldrefellen» én eller 17 ganger?

UNG STJERNE: Lindsay Lohans karriere skøt til værs da hun landet hovedrollen i «Foreldrefellen». Her er hun på den røde løperen i 1998.

Hun har mer rød løper-erfaring enn de fleste, men en så tidlig start på showbiz-bransjen er ikke alltid det enkleste å håndtere og navigere seg gjennom. Lohan har hatt sine opp- og nedturer i løpet av karrieren, men nå ser du ut som hun er klar for et aldri så lite comeback.

Skuespilleren er aktuell med en julefilm på Netflix, «Falling for Christmas», og har i den anledning vært på en presseturné med en ny stylist på laget! Lohan har nemlig ansatt han som ble kåret til «årets stylist» under CFDA Awards i 2022: Law Roach.

Han er stylist til stjerner som Zendaya og Kerry Washington, og har hatt svært stor suksess med det. Nå står også Lindsay Lohan på den kundelisten.

NYHETER

Zendaya vant mote-hederspris

STJERNESTYLIST: Law Roach (t.v.) er stylist til Zendaya og Kerry Washington (t.h.), men nå er også Lindsay Lohan på hans kundeliste. I år ble han kåret til «årets stylist».

Med så mange år i rampelyset er det klart at det er mange moteøyeblikk å se tilbake på. Og akkurat dét gjorde Lohan da hun snakket med Vogue om sine mange looks i løpet av årene.

AVSLAPPET: Lohan har vist frem en rekke forskjellige antrekk på den røde løperen. Her skal hun på en Britney Spears-hyllest i 2002 iført en joggedress i fløyel, flip flops og en langt, tynt skjerf.

Her får vi blant annet se stilutviklingen fra barnestjerne til tenåringsskuespiller, men også relasjonene hun skapte i motebransjen. Lohan har blant annet gjort en kampanje for Miu Miu og forteller at hun hadde et nært forhold til den avdøde Chanel-designeren Karl Lagerfeld.

– Han sto alltid ved siden av meg. Hver gang jeg besøkte Paris var han som en far for meg. Han tok meg virkelig under vingen sin.

NYHETER

Met-gallaen 2023: Hyller Karl Lagerfeld

GODE VENNER: Lindsay Lohan sier Chanel-designer Karl Lagerfeld føltes som en far for henne.

Etter en turbulent tid i Lohans liv, flyttet stjernen til Dubai. I Vogue-videoen forteller hun at dette ga henne muligheten til å få litt privatliv ettersom det er forbudt med paparazzier der. Det er nok også derfor det finnes svært få bilder av Lohan fra 2019 og frem til i dag.

Men det ser ut til å endre seg nå.

På slutten av videoen klapper stjernen sammen boken med alle antrekkene i og sier at hun gleder seg til å se hva den neste røde løperen vil by på. Og vi kunne ikke vært mer enig!

Sjekk ut hvordan stilen til Lindsay Lohan har forandret seg fra 2003 og frem til i dag her:

«FREAKY FRIDAY»: Filmen Lindsay Lohan gjorde sammen med Jamie Lee Curtis, «Freaky Friday», ble en stor hit. Her er dem sammen på premieren i 2003.
MATCHY MATCHY: Lindsay Lohan dukket opp på den røde løperen tilbake i 2004 iført en enkel kjole med gulldetaljer til. Legg merke til hvordan kjedet hennes matcher kjolen!
AVSLAPPET: Stjernene går nødvendigvis ikke for de mest stivpyntede antrekkene når Teen Choice Awards går av stabelen. Her er Lohan på den røde løperen i 2004 i ført jeans, en lilla topp og en mørk jakke.
2004: Low waist-jeans gjorde comeback i 2022, og Lindsay Lohan var selvfølgelig blant stjernene som brukte slike bukser på tidlig 2000-tallet.
TENÅRINGSSTJERNE: Karrieren til Lindsay Lohan startet tidlig. Hun gjorde det godt både som skuespiller, men også som artist.
KONTRASTER: Lohan har testet ut en rekke forskjellige stiler i løpet av sin tid i rampelyset. Vi har sett henne i fargerike, korte kjoler, men også i blazere og med perler rundt halsen.
TETT SAMARBEID: Flere ganger har Lohan vært å se på Chanel-arrangementer, og da ha selvfølgelig stjernen vært kledd i plagg fra det anerkjente motehuset. Her er hun på den røde løperen i 2005.
MET-GALLAEN: En invitasjon til dette arrangementet er ikke noe som kommer i posten hver dag. Lohan deltok på Met-gallaen i 2006, men kanskje vi ser henne tilbake på deres store røde løper i 2023?
NY HÅRFARGE: Året er 2008. Lohan, som lenge hadde rødt hår, har gått for mørkere lokker.
MTV MOVIE AWARDS: Samme år som Lohan farger håret mørkt, farger hun det også lyst igjen.
SÅ HATTEN PASSER: Da Lindsay Lohan deltok på Sephoras jubileum i 2008, toppet hun sin glitrende, fargerike look med en svart hatt.
MOTEVISNING: Stjernen sitter på første rad under Charlotte Ronsons visning i 2009. Lohan har på seg en gjennomsiktig overdel med cut out-detaljer på skuldrene.
HETTE: InStyle stelte i stand en etterfest etter Golden Globes i 2010. Da ankom Lohan iført en glitrende, kort kjole med hette.
PREMIEREFEST: I 2011 dukket skuespilleren opp på visningen av «Source Code» iført en mønstrete kjole toppet med armbånd, kjede og øredobber.
DET HVITE HUS: Lindsay Lohan ankommer «Correspondent’s Association Dinner» i Det hvite hus. Hun har på seg en svart ballkjole med halterneck og håret har fått litt rødskjær i seg igjen.
HOLLYWOOD-GLAM: Det røde håret er tilbake for fullt. Lohan dukket opp på premieren av «Liz & Dick» iført en kremfarget kjole med utskjæringer i front. Håret var krøllet på en måte som ga «vintage Hollywood»-vibber.
2013: Lohan går tilbake til det blonde håret. Her er hun på Jingle Ball i 2013 iført en hvit T-skjortekjole med tekst på og lårhøye sko.
2016: Stjernen tar en nokså lang pause fra rampelyset, men i 2016 er hun tilbake på British Asian Awards.
JUMPSUIT: Lindsay Lohan stylet jumpsuiten sin med et vidt belte og spisse pumps da hun deltok på Love X Fashion X Art av Domingo Zapata i New York i 2017.
KORT OG GODT: Lohan er ikke fremmed for å ta i bruk en kort kjole når hun skal på MTV sine prisutdelinger. Her er hun på EMA i Bilbao i 2018.
BLÅTONER: Skuespilleren spaserer i New Yorks gater iført en blå look i 2019.
FARGERIK: Stjernen har testet ut en rekke plagg den siste tiden, blant annet denne dressen med firkanter på i forskjellige farger. Her er hun utenfor Good Morning America i 2022 etter å ha tatt nok en pause fra rampelyset.
HELHVITT: Stjernen har promotert den nye filmen sin en god stund nå. Her er hun på plass i New York iført et helthvitt antrekk med gulldetaljer.
DEN LILLE SORTE: Lohan har gjort flere stopp i New York under presseturneen. Her har hun gått for en klassisk kjole med matchende tilbehør.
PASTELLER: Ali Lohan og Lindsay Lohan poserer sammen i november 2022.
PÅ PREMIERE: Lohan er aktuell med filmen «Falling For Christmas» på Netflix.
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: