Mote

Meghan overrasket på minnemarkering

HATTEFIN: Her er hertuginne Meghan under et besøk på Field of Remembrance utenfor Westminster Abbey i London. Foto: Steve Parsons/Pa Photos.

Hertuginne Meghan (38) støttet prins Harry (35) på den årlige markeringen for falne soldater.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Torsdag deltok prins Harry og hertuginne Meghan på en markering utenfor Westminister Abbey i forkant av tradisjonelle Remembrance Day.
Dette er første gang hertuginnen deltar på markeringen, og det var ikke ventet at hun skulle dukke opp i år heller, ifølge britiske medier.

Prins Harry har de siste to årene vært på markeringen alene, og før den tid var det prins Phillip som deltok.

PÅ OPPDRAG: De siste to årene har prins Harry vært på markeringen utenfor Westminster Abbey alene. Denne gangen var hertuginne Meghan også med. Foto: Kirsty Wigglesworth/Pa Photos.

Hertuginnen og prinsen har uttalt at de vil ta en ferie for å fokusere på familielivet, og det er ventet at det skal skje i midten av november.

Ekteparet har vært åpne om at medietrykket har vært tøft, og at det har vært utfordrende å kombinere sine offentlige roller med livet som småbarnsforeldre.

Under markeringen var prinsen kledd i uniform, mens hertuginnen var kledd i en blå omslagskåpe fra Sentalers kolleksjon fra 2015, med et svart skinnbelte som markerte midjen. På hodet hadde hun en matchende hatt i fløyel fra hattemakeren Philip Treacy som er en favoritt blant flere kongelige. Hun hadde også på seg et par sorte, høye boots og skinnhansker.

På kåpen hadde hun en rød valmue – en blomst som forbindes med Remembrance Day.

Meghan blir ofte sett med klassisk fønet hår og løse krøller, men denne gangen var håret mer definert i store krøller. Sminken var også mer markert, med spesielt fokus på øynene og et lett rødrosa leppestift.

PÅ MINNEMARKERING: Hertuginne Meghan. Foto: Doug Peters/EMPICS/Pa Photos.

Remembrance Day er den årlige markeringen for dem som har dødd i i tjeneste for det britiske forsvaret siden første verdenskrig, hvor de minnes og markeres over hele Storbritannia.

På søndag er det ventet at hele den britiske kongefamilien vil være til stede under den tradisjonelle, årlige markeringen.

Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    Hertuginne Meghan gjenbrukte gravidkjole

  2. KJENDIS

    Kate i budsjettvennlig garderobefavoritt

  3. KJENDIS

    Dette er Meghans nye garderobefavoritt

Relaterte artikler

KJENDIS

Hertuginne Meghan er årets influencer

NYHETER

Meghan og Harry fjonget seg på galla

KJENDIS

Hertuginne Meghan roses for reisegarderoben i Sør-Afrika

KJENDIS

Se hertuginne Kates stilforvandling

KJENDIS

Hertuginne Meghan gjenbrukte gravidkjole

KJENDIS

Hertuginne Kate strålte i luksusdesign

KJENDIS

Derfor sto ikke Meghan sammen med svigerfamilien