Episke Y2K-antrekk som ville sklidd rett inn i 2021

SPICET OPP VÅRT LIV: Popgruppen Spice Girls var den ultimate jentedrømmen i år 2000. Antrekkene er like episke i dag.

Trodde du at Gen Z-stilen var ny? Se tilbake.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Y2K-moten herjer i motebildet, og Genrasjon Z har trykket stilen til sitt bryst.

Derfor har vi tatt oss en grundig kikk tilbake i arkivet, for moten går jo som kjent i sirkler.

Der har vi funnet frem til noen helt uforglemmelige antrekk fra tiden rundt årtusenskiftet, som er like god moteinspirasjon den dag i dag.

KLÆR

Hva er greia med Y2K?

ASYMMETRISK: Britney Spears i kjole fra Versace var vel omtrent så kult man kunne få det i år 2003.
DISSE SOLBRILLENE </3: Var du egentlig moteinteressert på tidlig 2000-tall uten å ønske deg disse brillene? De sto i hvert fall på vår drømmeliste. Dette antrekket på Carmen Electra i år 2000 skriker Y2K 2021. Kanskje kreppet hår også får sin renessanse?
DRØMMEN: Det var mange som drømte om å danse på bardisken (eller jeg håper åtte år gamle jeg ikke var alene om det?) etter å ha sett Coyote Ugly i år 2000. Antrekkene med lave jeans og topper er midt i 2021-blinken.
JUICY BABY: I 2002, da de var nyforelskede sist gang, hadde Jennifer Lopez på en babyrosa velur-kosedress fra Juicy Couture. Den har blitt trendy igjen, så dette øyeblikket er det ikke usannsynlig at vi faktisk får se igjen.
KORT OG GODT: Her er det mye å ta av antrekk, hår, stylig, alt. Mamma hadde kanskje et poeng da hun kalte disse skjørtene for belter i 2002. Toppen er derimot ganske så prikk lik det man ser på dagens Y2K-stilikoner.
DRØMMEDAMA: I år 2000 var Victoria Beckham en av de kuleste vi kunne se for oss. Tipper mange gen-z-ere skulle hatt kloa i denne kjolen i dag.
THATS HOT: Paris Hilton sammen med søsteren Nikki. Paris hadde kosebukse fra Juicy og T-skjorte fra Von Dutch - blir ikke bedre enn det både i 2003 og 2021.
GOD TRIO: Beyonce Knowles, Kelly Rowland og Michelle Williams som gruppen Destiny's Child i 2001. Dette mønsteret kjenner vi igjen fra mange 2021-antrekk.
FRESH: Både kjolen og denne friske sminken og hårstylingen kan vi lett se for oss i 2021. Her på skuespiller Lucy Liu i år 2000.
GLITRET: Vi må unne oss et bilde til av av ikonet Britney fra år 2000. Denne partytoppen er vel en av de mest ultimate partytoppene noen gang.
SKILTE SEG UT: Avril Lavigne bragte med seg noe nytt inn i popen med sin punkete stil, og mange kjøpte nok et naglebelte eller camobukser i 2002 på grunn av henne.
KJOLE ON POINT: Iman og David Bowie i 1999. Denne kjolen skulle vi gjerne hatt nå.
GEN Z: Si meg at Gen Z ikke ville hoppet rett inn i dette antrekket med singlet og partybukse?
SOMMERENS STILIKON: Sarah Jessica Parker ble et stilikon for mange i rollen som Carrie Bradshaw. Her er skuespilleren på Emmy-utdelingen i 1999.
GLITRET: Pamela Andersson i år 2000. Solbrillene toppet antrekket.
KULE KATTER: Halle Berry og Eric Benet på filmpremiere i år 2000. Legg merke til kroppssmykkene.
ALLE Y2K-INFLUENCERE I 2021: Meryl Streep med kamera og briller on fleek i 2004.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: