De nye it-jentene: Lisa Alexandra Jarli

AVSLAPPET: – Jeg vet helt ærlig ikke om klærne jeg går i nå er trendy eller ei, men det er ikke så viktig så lenge jeg selv føler meg bra i det, sier Lisa Alexandra. Foto: Privat

Lisa Alexandra (23) digger å mikse sporty og søtt, og du ser henne sjelden uten et par freshe sneakers på føttene.

MinMote
Publisert:

Vi lar oss stadig inspirere og imponere av stjerner i sosiale medier, og det er alltid gøy å finne nye kontoer å følge.

MinMote har derfor plukket ut et knippe kvinner vi har troen på at kommer til å bli de nye it-jentene kommende året. Først ut var Maren Schia og Rawdah Mohamed.

Neste kvinne ut er Alexandra Jarli (23). Hun er fra Stavanger, men bor for tiden i Oslo hvor hun jobber for Holzweiler og studerer filosofi.

– Jeg har vært interessert i klær siden jeg var et lite barn, men det var først da jeg begynte å jobbe for Holzweiler at jeg ble mer bevisst på hva jeg kler meg i.

– Hva tenker du om å være på MinMotes liste over Norges nye it-jenter, og de som er verdt å følge litt ekstra med på i 2019?

– Det tar jeg som et superstort kompliment, og jeg blir så glad! Også er det helt ærlig litt sjokkerende, fordi jeg legger kanskje ikke så mye i Instagram som andre gjør. Jeg poster bilder kun når jeg selv føler for det, og bare for moro! Derfor setter jeg så utrolig stor pris på at folk følger meg til tross for det.

KJENDIS

Adventsspalten med Maria Skappel Holzweiler

– Beskriv stilen din med tre ord.

– En god miks av sporty, søt og komfortabel

– Hvor henter du inspirasjon?

– På Instagram, men også mye når jeg er ute og reiser. Spesielt i København og Paris blir jeg alltid veldig inspirert av folk jeg ser på gaten.

TILBEHØR

SNEAKERS SOM HOLDER HELE VINTEREN

– Hva er det som er mest «typisk deg» når det kommer til klær og tilbehør?

– Du ser meg alltid med sneakers – uansett vær, sesong eller årstid. Miniskjørt, tracksuits og oversized collegensere er også veldig typisk meg. Tilbehør liker jeg å holde veldig enkelt, og har som oftest kun noen søte små gullsmykker på meg.

– Hva er viktigst for deg å uttrykke med stilen din?

– At jeg er komfortabel og føler meg fin i hva jeg har på meg, og ikke minst at det jeg kler meg i er meg! Jeg vet helt ærlig ikke om klærne jeg går i nå er trendy eller ei, men det er ikke så viktig så lenge jeg selv føler meg bra i det. Det viktigste er å kle seg for sin egen del, og ikke fordi man vil at alle andre skal like det!

MOTE

De største vintertrendene

– Hvordan forholder du deg til Instagram og sosiale medier?

– På en nokså avslappet måte, føler jeg selv. Jeg har tatt et valg om at Instagram kun skal være for gøy. Det morsomme er at det var da jeg begynte å bry meg mindre om hva jeg poster – at følgertallet begynte å øke. Det digger jeg!

– Hvordan ser en vanlig dag ut i ditt liv?

– Hverdagen min er veldig variert! Noen dager jobber jeg for Holzweiler, hvor jeg jobber i butikk og med PR. De resterende dagene studerer jeg filosofi. Ellers tar jeg dansetimer på kveldstid, og er ellers mye opptatt med opptaksprøven til KHiO som er min store drøm. Jeg gjør altså litt av hvert, som er en kombo jeg har utrolig godt av!

KJENDIS

Sonja Henie – verdensmester og motedronning

– Hva er dine planer for året som kommer?

– Forhåpentligvis reise mye, og fortsette å jobbe beinhardt med alt jeg ønsker å drive med!

LIVSSTIL

STILFULLE TV-SERIER DU KAN SLUKE

– Hva kommer til å prege din garderobe i 2019?

– Slike «flybelter», oversized anorakker med store lommer, sporty shortser, og så klart masse nye sneakers! Elsker generelt hele SS19 trenden hvor man blander funksjonelt/teknisk tøy sammen med det feminine.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.