Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Sølvkjolen du trenger for å feste som en Cannes-kjendis

GLITRENDE TRIO: Kendall Jenner, Naomi Campbell og Bella Hadid matchet hverandre på Fashion for Relief-gallaen i Cannes. Foto: Getty Images

På desperat jakt etter inspirasjon til ditt nye partyantrekk? Lær av de beste og kjør på med en kjole som stjeler showet. 

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Filmfestivalen i Cannes er over, og som alltid var det duket for en kjolefest uten sidestykke på den franske rivieraen. Og ikke bare på den røde løperen - den beste inspirasjonen fant vi på en av de mest kjendistunge festene.

FESTKLARE: Kendall Jenner og Bella Hadid i sølv fra topp til tå. Foto: Getty Images
NYHETER

Se Bella Hadids kjoleglipp her!

Vi snakker selvsagt om veldedighetsgallaen Fashion for Relief, som åpnet med et catwalkshow og fortsatte med middag og fest.

Og blant de best kledde var ikke overraskende årets moteprinsesse i Cannes, Bella Hadid, BFF Kendall Jenner og modell- og festveteran Naomi Campbell.

Mon tro om ikke Campbell hadde lært sine yngre kolleger en ting eller to om festbekledning på forhånd, ettersom de alle omfavnet den frekke 90-tallsstilen med glitrende sølvkjoler.

Og selv om du neppe har råd til akkurat disse kjolene, som var fra blant annet Franceso Scognamiglio (Jenner) og Roberto Cavalli (Hadid), så

Trykk på bildene for å se merke og pris.

sølv

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

199,-
Gå til butikk
sølv

Jumpsuit fra Miss Selfridge. Foto: Produsenten

425,-
Gå til butikk
sølv

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

189,-
Gå til butikk
sølv

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

799,-
Gå til butikk

Få også med deg flere av sommerens fineste kjoler i Trendguiden:

Publisert: