MinStil: Christina Victoria Hostad

Christina Hostad i spalten MinStil, MinMote.

Gode baseplagg, nude neglelakk, ginghamruter og gullsmykker er noen av nøkkelordene når Christina Victoria Hostad (32) beskriver stilen sin. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Christina Hostad i spalten MinStil, MinMote.

Christina Hostad i spalten MinStil, MinMote. Foto: Privat

Christina Hostad i spalten MinStil, MinMote.

Christina Hostad i spalten MinStil, MinMote. Foto: Privat

Christina Victoria Hostad driver podkasten «Hei, det er meg» med venninnen Gine Margrethe Larsen Qvale og er for tiden i mammapermisjon fra jobben som kreativ leder i den norske motekjeden Match.

Hostad forteller at hun og familien nylig har flyttet inn i drømmehuset.

– Vi kjøpte nettopp drømmehuset i Oslo i ammetåken, det er kjæresten min som har tegnet og bygget det. Plutselig ble jeg voksen gitt, og har rukket å få to små barn, i tillegg til min firbente førstefødte; Poppy.

MinMoteredaksjoenenvår2021
KLÆR

Vårens beste kjøp

KLASSISK: Hostad har stor tro på rutetrenden, spesielt på kjoler denne våren og sommeren. Foto: Privat

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Under stadig forandring, kanskje? Men holder meg til klassiske og feminine, men med innslag av litt rocka, plagg som er behagelige. Uten mye dill og dall, jeg liker det enkelt og ukomplisert.

– Hvilke nøkkelplagg finner vi i din garderobe?
– Myke kasjmirgensere, alltid! Også et par gode jeans, en crisp hvit T-skjorte og en statement-jakke. Da er jeg good to go!

– Ditt beste second hand/vintage-kupp? – Vet ikke om man skal si det høyt, men er veldig dårlig på vintage og egentlig kupp generelt. Men jeg har vært så heldig å få arve masse smykker av mammaen min og de er noe av det fineste jeg har.

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå? – Nye solbriller til å møte våren i. Også en skikkelig fest med mine bestevenner. Sånn skikkelig, skikkelig fest!

– Har noen gode klestips til gravide? – Lange T-skjorter og digge tights fra Lululemon. Gode basic-klær fungerer uansett dagsform (jeg var mye og lenge kvalm), sammen med freshe negler, smykker og kule sneakers. Og selv om det ikke er klestips, så peis på med deilige velværeprodukter, det gjør noe med humøret!

– Beskriv din ultimate drømmedag fra morgen til kveld: – Våkne (av meg selv) av at solen står i rommet og te på sengen. Lang og deilig frokost med familien, etterfulgt av mer te og en sjokoladebit. Pusle hjemme, handle friske blomster og mat, så samle våre nærmeste venner til en nydelig kveld med mat som kjæresten min lager. God musikk og bobler i glasset er en selvfølge.

– Ditt beste skjønnhetstips? – Søvn! Som jeg får altfor lite av nå. Frisk luft, en skikkelig grundig ansiktsskrubb fra Zo også en sabla god overnight fuktighetsmaske fra Origins, den gjør underverker!

– Du har totalt kleskrise, hva gjør du? – Blir irritert. Får lyst til å rydde og omorganisere skapet mitt. Så ta på meg en svart jeans og en grå kasjmirgenser.

Kjoler etter covid 3
KLÆR

KJOLENE VI VIL BRUKE NÅR DENNE DRITTEN ER OVER

– Har du et favorittplagg i klesskapet? – Akkurat nå må det bli min blomstrete veske fra Ellies and Ivy. Blir glad av å se på den! Så fikk jeg den av min bestevenninne i barselsgave, så da blir man jo ekstra glad.

– Gjør du noen bærekraftige valg i garderoben? – Jeg tror på det å ha færre gode plagg i garderoben som kan brukes til mer enn å ha mange småkjøp som blir liggende. Jeg selger eller gir alltid bort klærne mine når jeg er lei av dem.

– Hvilke trender har du troen på for våren og sommeren? – Trend og trend, men kjoler! Det er så befriende deilig å bare kaste på seg en kjole og være klar for dagen. Så har jeg hang up på gingham-ruter. På bukser, kjoler, vesker -alt!

blomster toppbilde
KLÆR

De fineste blomsterkjolene i butikk nå

– Har du noe du alltid er på jakt etter?
– Den perfekte nude neglelakken og stripete gensere. Selv om jeg allerede har for mange ... Striper er nemlig ikke bare striper.

DRESS UP: Lette kjoler er en sikker vinner når det går mot lysere tider. Foto: Privat

– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor ikke? – Skyhøye hæler. Jeg er altfor ustø og utålmodig til å måtte konsentrere meg om å gå pent.

– Ditt aller beste motetips? – Gå for det du føler deg mest vel i, alltid! Også skader det aldri å peise på med gullsmykker og godt humør.

Publisert: