Heidi Klum hyller datteren etter catwalkdebut

CATWALKDEBUT: 17 år gamle Leni Klum på catwalken/gondolen for Dolce & Gabbana.

– Det har vært så vanskelig å ikke si noe de siste ukene. Som mor vil du jo bare skryte av barnet ditt når de får en sånn jobb. En drøm som går i oppfyllelse for henne og for meg.

Malin Gaden
Publisert:

Samtidig som filmfestivalen i Venezia går av stabelen, har også selveste Dolce & Gabbana sin haute couture-visning. Stjerner som Jennifer Lopez og Heidi Klum (48) har tatt turen til den italienske storbyen for å delta på motefestlighetene. Selv om sistnevnte er en selvskreven gjest på slike tilstelninger, var det en ekstra god grunn til å delta på akkurat denne visningen denne gangen.

STJERNESPEKKET: Jennifer Lopez var blant de mange kjente fjesene som var gjest under visningen til Dolce & Gabbana.
KLÆR

Forsmak på høstens trender

Klums datter Leni Olumi Klum (17) kickstartet nemlig modellkarrieren sin for fullt ved å gå ned catwalken for det italienske motehuset.

Inn på en rekke gondoler seilet 17-åringen og flere andre modeller inn mot Dolce & Gabbana-visningen. Iført en kort, blå kjole med masse volum i skjørtet, samt en rekke glitrende juveler rundt halsen og på hodet, hadde den unge modellen sin catwalkdebut.

ANKOM I STIL: Dolce & Gabbana-modellene seilet inn til visningen i gondoler.

På første rad satt en stolt mor, supermodell Heidi Klum, og knipset en rekke bilder og videoer av datteren. Etter visningen tok hun en liten prat med en reporter fra ET. Hun forteller at datteren booket jobbet for noen under siden.

– Det har vært så vanskelig å ikke si noe de siste ukene. Som mor vil du jo bare skryte av barnet ditt når de får en sånn jobb. En drøm som går i oppfyllelse for henne og for meg, sier Klum.

Hun understreker at det ikke er hvilken som helst jobb datteren har booket.

– Dette er high fashion, couture-visningen, i Venezia. Det kunne ikke blitt mer vakkert. Det var en regnbue, det regnet på slutten, det var så mye drama. Det var fantastisk – alt sammen.

BRUD

Sjekk Heidi Klums luksuriøse bryllup

SOM SIN MOR: Leni Klum følger i mammas modellfotspor.
STOLT MOR: Heidi Klum hyller datteren Leni etter visningen.

Etter at datteren ankom land med gondolen, gikk hun opp på catwalken og viste frem det siste fra italiensk mote. I en video Heidi Klum delte på Instagram, ser man at datteren oppdager moren sin i mengden. Da klarer hun ikke skjule smilet. Reporteren nevner den lille hendelsen for Klum under intervjuet, og da sier supermodellen at hun ble rørt av datteren.

– Selvfølgelig blir man det. Jeg visste at hun hadde det i seg, for hun har opptrådt på en scene mange ganger før som en danser. Det er vanskelig. Du må lære en koreografi og gjøre både det ene og det andre, men hun sa til meg «jeg kan dette, mamma». Likevel sitter du jo der og er litt bekymret.

Dette er likevel ikke første gang datteren har hatt et modelloppdrag. Tidligere i år ble det nemlig sluppet et cover fra tyske Glamour med bilde av Leni Klum på forsiden. Hennes første magasincover. Da hyllet 17-åringen moren sin, som var den første til å noensinne være på forsiden av tyske Glamour.

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.