Hertuginne Meghan tar gravidstilen til et nytt nivå

FÅR SKRYT: Hertuginne Meghan får skryt for leken kjole. Foto: Getty Images

– En forfriskende pause fra hennes ellers monokrome estetikk, skriver Vogue.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

På fredag var hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) på sin andre offentlige opptreden sammen i år. De var på plass i Bristol for å besøke ulike hjelpeorganisasjoner og lære mer om den historiske byen.

For anledningen hadde hertuginnen på seg en svart knelang kåpe fra William Vintage, en mønstrete kjole fra Oscar de la Renta og olivengrønne støvletter fra Sarah Flint. Harry matchet antrekket hennes med grå bukser og frakk.

UTE I SNØEN: Hertuginne Meghan og prins Harry trosset møtte fansen i Bristol mens snøen lavet ned. Foto: Reuters

Kjolen er litt annerledes enn det hun tidligere har brukt under graviditeten.

KJENDIS

Hertuginne Meghan avslørte når babyen kommer

Hun pleier å gå for en ensfargede kjoler i nøytrale farger, men kreasjonen signert Oscar de la Renta var svart med mønster i flere farger. Mønstret var lekent med blant annet bilde av fugler, blomster, aper, reinsdyr og til og med enhjørninger.

– En forfriskende pause fra hennes ellers monokrome estetikk, skriver amerikanske Vogue.

Videre skriver magasinet at kjolen så å si har blitt utsolgt.

– Kall det hertuginne-effekten.

37-åringen har tidligere lagt sin elsk på en beige trenchcoat fra samme luksusmerke, som har en prislapp på rundt 28.000 kroner.

MØNSTRET: Kjolen fra Oscar de la Renta hadde mønster med blant annet fugler og blomster. Foto: AFP

Den tidligere skuespilleren har gjort flere offentlige opptredener den siste uken. Både onsdag og torsdag forrige uke besøkte hun to av sine nye kongelige æresroller ved nasjonalteatret og Universitet i London.

KJENDIS

Moteåret 2018 med hertuginne Meghan

På onsdag var hun på nasjonalteatret ikledd en beige, tettsittende kjole og matchende blazer – begge fra Brandon Maxwell.

NØYTRALT: Meghan går ofte for nøytrale farger. For eksempel her hvor hun kjole, blazer og sko er beige. Foto: AFP

Torsdag besøkte hun Universitet i London hvor hun hadde på seg et helsort antrekk fra en av hennes favorittmerker, Givenchy.

Strålte: Hertuginne Meghan ikledd kjendisdesign

For anledningen gikk hun bort fra signatursveisen som er en lav knute, og hadde satt håret opp i en høy ballerinatopp. Sminken ble derimot holdt naturlig som vanlig, hvor en frisk glød var i fokus.

HELSORT: Luksusmerket Givenchy sto for antrekket til hertuginnen da hun besøkte Universitetet i London. Foto: Reuters

Hertuginne Meghan er ikke det eneste britiske royaliteten som har skapt overskrifter på grunn av antrekket sitt den siste tiden. Søndag var dronning Elizabeth (92) på gudstjeneste i kirken i King's Lynn hvor hun hadde på seg en drakt i det som spås å bli 2019s største trendfarger – nemlig korall. Både kjolen, kåpen og hatten var i den lyse oransjefargen som dronningen matchet med svarte accessories.

KNALL: Dronning Elizabeth slang seg på årets trendfarge i helgen nemlig korall. Foto: AP
Publisert: