MinStil: Kaja Isdahl

SOMMERLIG: Kaja Isdahl elsker lekre og ledige sett som dette.

Å føle seg komfortabel er det viktigste for Kaja Isdahl. Derfor styrer hun glatt unna en av sommerens trender.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre Emilie Skolmen, Martine Akersveen og Ramón.

Neste ut er Kaja Isdahl (25). Hun er fra Larvik, men bor nå i Oslo hvor hun har studert digital markedsføring, og nå jobber med TikTok og Instagram.

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Jeg vil si den er minimalistisk, komfortabel og avslappet. Jeg kler meg ganske enkelt og fokuserer på å bruke plagg som er behagelige.

– Hva er «typisk Kaja» i garderoben din?

– Oversized blazere! Jeg elsker blazere og bruker det omtrent hver dag og til alle anledninger. Hvis jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg, slenger jeg alltid på en blazer. Synes det gjør ethvert antrekk mye kulere!

– Hva er ditt aller beste second hand- eller vintage-kjøp?

– Det må være en trenchcoat jeg kjøpte hos Uff Secondhand. Elsker den!

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå?

– Alt fra Djerf Avenue, hehe. Skulle gjerne ha kjøpt alt fra hver kolleksjon, for det er såå mye fint!

– Hvem eller hva inspirerer deg i klesveien?

– Elsker Pinterest og bruker det ofte for å finne inspirasjon. Har en egen mappe som heter «dream closet» hvor jeg lagrer alle fine antrekk jeg kommer over. Følger også mange moteprofiler på Instagram og TikTok som har så fin stil, og synes spesielt svensker og dansker skiller seg ut her.

A post shared by KAJA ISDAHL (@kaja_isdahl)

– Hva er ditt mest brukte klesplagg?

– Hvis sko kan regnes som et klesplagg, vil jeg si mine grå New Balance 574. Synes de passer til alle antrekk og de er så komfortable å gå med. Har også brukt en vintage, beige cargobukse fra Diesel mye i det siste!

– Hvilke trender har du troen på nå?

– Jeg har troen på å handle mer second hand, enten det er på Tise, Fretex, Uff eller andre bruktbutikker/plattformer. Ellers er jeg også veldig fan av klesmerker som fokuserer på bærekraft og på gode materialer som kan vare lenge.

– Hva er din motesvakhet, som du alltid er på jakt etter?

– Selv om jeg har nok blazere i klesskapet, er dette noe jeg alltid ser etter. Hvis jeg er innom en second hand-butikk må jeg alltid ta turen innom herreavdelingen for å se på blazerne. I tillegg har jeg enda ikke funnet den perfekte jeansen, så det er noe jeg stadig er på jakt etter.

– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor?

– Akkurat nå er det low-waist jeans/bukser.. Synes det er SÅ kult på andre, men passer virkelig ikke på meg. Også føler jeg hele buksen glir ned hvis man bøyer seg eller setter seg ned. Men: man skal aldri si aldri!

– Hva er ditt ultimate sommerantrekk?

– En løs linbukse eller shorts, flip flops fra Sleepers, hvit singlet eller crop top og min hvite Djerf Avenue Breezy-skjorte!

A post shared by KAJA ISDAHL (@kaja_isdahl)

– Ditt aller beste motetips?

– Gå i det du er komfortabel i, så vil du både føle deg og se selvsikker ut!

– Hva er favorittene når du skal pynte deg?

– Jeg kunne absolutt blitt bedre på å pynte meg, men jeg liker å holde det enkelt i klesveien og heller fokusere på smykker, hår og litt ekstra sminke. Da føler jeg meg alltid fin. Når det er kaldere ute går det ofte i dressbukse og blazer, mens på sommeren liker jeg å gå i fine, luftige sommerkjoler.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.