MinInspirasjon: Janka Polliani

Janka Polliani. Foto: @jankapolliani/Instagra

Influencer Janka Polliani har utforsket deler av Oslo by hun ikke visste eksisterte, pusset opp og pyntet seg hjemme i stua, bare fordi. Men aller mest savner hun å klemme vennene sine.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Janka Polliani. Foto: @jankapolliani/Instagra

Janka Polliani. Foto: @jankapolliani/Instagram

Janka Polliani. Foto: @jankapolliani/Instagra

Janka Polliani. Foto: @jankapolliani/Instagram

I spalten MinInspirasjon har vi tatt en prat med et knippe moteprofiler om hva de gjør for å ha det bra i hverdagen som for de fleste er litt annerledes nå. Hvor henter de inspirasjon? Og hva er det første de skal gjøre, og ha på seg når myndigheten slipper opp på restriksjonene? Les spalten med Tine Andrea Lauvli her. Nå er det influencer Janka Polliani sin tur.

– Hei, Janka! Hva fyller du dagene med for tiden?

– Med en 5-åring og en 8-åring hjemme er det alltid noe å gjøre, og med hjemmeskole de siste ukene har det blitt flere oppgaver på de voksne. Det er mye familie om dagen, og det kan til tider bli intenst når det er så mye restriksjoner. Men jeg har forsøkt å snu det til noe positivt.

INTERIØR

INTERIØREKSPERTENE: ENKLE TIPS TIL OPPUSSING HJEMME

– Så mye tid sammen får vi aldri igjen, det gjelder bare å fylle de med aktiviteter som alle liker, og så er det ekstra deilig de dagene som solen skinner. Jeg har kjøpt meg vekter så jeg får trent utendørs, jeg nyter en kaffe i solveggen, danser i stua og spiser peanøttsmør fra boksen. Og så podder jeg fortsatt en dag i uken med Marte Bratberg.

– Hva er det første du skal gjøre når myndighetene slipper opp på restriksjonene, og livet blir som før?

– Det aller første jeg skal gjøre er å klemme vennene mine. Det er et stort savn! Jeg gleder meg også til å få jobbet skikkelig uten forstyrrelser, til å se folk i gatene, folk i butikker og at byen vår blomstrer igjen. Og så gleder jeg meg veldig til å besøke neglsalongen og frisøren min igjen. Jeg regner jeg med at hverdagen kommer tilbake tidsnok.

– Har du et konkret minne som du håper på å gjenskape asap?

– Jeg var på jentetur med fine venninner til Saint-Tropez i høst, og jeg er så utrolig takknemlig for de fine minnene før alt dette skjedde.

– Ellers så er jeg veldig takknemlig for jobben min og alle de fantastiske motevisningene jeg har fått sett, og gleder meg til ting er på bena igjen og jeg kan reise for å bli inspirert.

KJENDIS

merket motebransjen elsker akkurat nå?

– Hvilket antrekk/plagg gleder du deg til å gå med?

– Jeg må innrømme at det har gått mye i joggebukse de siste ukene, men jeg har også vært flink til å ta på meg litt høye hæler og dresset meg opp, bare for å ikke føle meg som en dass hele tiden.

– Nå som våren og sommeren plutselig er her har jeg lyst til å pynte meg skikkelig opp, med sommerkjoler og sandaler med heels.

– Et godt tips du nylig har oppdaget som du vil dele?

– Jeg pakket sekken denne uken og utforsket deler av bydelen vår jeg ikke visste om, tok med en engangsgrill og hadde piknik. Ungene elsket det. Jeg har lagd mye mat, bakt, ryddet og pusset opp hjemme. Også har jeg vært skikkelig flink til å gå tur enten med en venninne (med god avstand til hverandre) eller med musikk eller podcast på ørene. Også har jeg hatt masse deilig hjemmepleie og tatt vare på meg selv, mitt seget selskap er jo slettes ikke ille.

INTERIØR

Nå er det dette materialet som gjelder

Publisert: