Kate i budsjettvennlig garderobefavoritt

PÅ NYTT OPPDRAG: Hertuginne Kate besøkte Naturhistorisk museum i London. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Hertuginne Kate (37) kombinerte et budsjettvennlig antrekk med rådyrt tilbehør.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

På reise i Sør-Afrika hadde hertuginne Meghan fokus på gjenbruk og mer budsjettvennlig antrekk, og det kan se ut som svigersøster Kate også henger med i den nye kongehus-trenden.

Da hun besøkte det Naturhistoriske museet i London onsdag formiddag gikk hun nemlig for et par mosegrønne, vide bukser med høyt liv fra Jigsaw. Buksen koster 130 pund, som vil som si omtrent 1190 norske kroner.

STILIG: Hertuginne Kate i et hverdagslig og pent antrekk. Foto: Pa Photos

Det britiske merket Jigsaw er en favoritt i hertuginnens klesskap – og det er kanskje ikke så rart da hun faktisk har jobbet for det. Ifølge People begynte hun å jobbe for merket i 2006 som innkjøper for tilbehør-avdelingen, på samme tid som hun begynte å date prins William.

KJENDIS

Kate stjal showet i blomsterkjole

Kate kombinerte de trendy buksene med en burgunderrød strikkegenser med høy hals fra Warehouse med en prislapp på 350 kroner og et par matchende pumps fra Tods.

Men selv om antrekket var mer budsjettvennlig, var tilbehøret av en annen sort. I hånden bar hun nemlig en burgunderrød veske signert Chanel som koster rundt 30.000 kroner.

Håret var utslått med løse krøller, og sminken var som vanlig holdt naturlig med fokus på markerte øyne.

STRØKEN: Hertuginnen mikset billig og dyrt da hun besøkte Naturhistoriske museum i London. Foto: Yui Mok/Pa Photos

Kate har en kongelig æresrolle for Naturhistorisk museum. Denne gangen besøkte hun en av museets forskningsavdelinger som jobber for å bevare dyrelivet i Storbritannia.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert: