Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Feriespalten: Siri Tollerød

Selv om Siri Tollerød (26) er vant til å fly verden rundt og bo på verdens mest luksuriøse hoteller, er late dager og fisketurer på Sørlandet alltid en vinner.

Siri Tollerød juni 2015

PÅ REISEFOT: Når toppmodellen skal fly pleier hun å kle seg i komfortable plagg som kjoler eller bukser med strech og en college-genser. Foto: Privat

Siri Tollerød juni 2015

IDYLL: Siri er fra Kristiansand og liker best å tilbringe sommeren på brygga med gode venner. Foto: Privat

Da hun som 16-åring åpnet Chanel-showet på Paris Fashion Week, var det gjort. Siden den gang har Tollerød prydet utallige magasinforsider, gjort en haug med moteserier og reklamekampanjer, og ikke minst gått på catwalken for flere verdens største motehus som Dior, Burberry og Prada.

Hun er på hilser'n med Karl Lagerfelt og har bodd i Paris, Milano og New York - les 10 spørsmål til Siri Tollerød her.

For litt over tre år siden flyttet hun fra New York til Oslo, og begynte å studere på Handelshøyskolen BI. I sommer skal Siri feriere med venner og familie i skjærgården i Kristiandsand, ta livet med ro og spise ferske reker på brygga.

Siri Tollerød er nummer én i MinMotes sommerserie, hvor vi har bedt fem norske kjendiser dele sine beste ferietips.

Siri Tollerød juni 2015 2

SØRLANDSIDYLL: Paris og New York for shopping, men Sørlandet om sommeren. Foto: Privat

Siri Tollerød juni 2015 2

SOMMERDRINK: - Jeg drikker aller helst hvitvin eller rosévin om sommeren. Foto: Privat

Hit reiser jeg helst på sommerferie: Jeg er glad i å ligge på stranda, men blir fort rastløs, så jeg liker en mix av storby og strandferie. Den franske og italienske rivieraen er øverst på lista.

For en storbyhelg velger jeg: New York! Fordi jeg bodde der i mange år er det flott å komme tilbake til byen, shoppingen, restaurantene og ikke minst livet og vennene mine der.

For reisedager og lange flyturer har jeg på meg: Det blir ofte en stretchy denimbukse og college-genser eller kjole, det er det mest komfortable. Siden det kan være kaldt på flyet har jeg med meg strømpebukse som jeg kan ta på før jeg går ombord.

Siri Tollerød Juni 2015

Aloe Vera Gel fra Avivir hos nu3.no. Foto: Produsenten

Siri Tollerød Juni 2015

Genser fra Diesel hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Siri Tollerød Juni 2015

Solbrilelr fra Ray Ban hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Siri Tollerød Juni 2015

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

Siri Tollerød Juni 2015

Bukse fra Cubus. Foto: Produsenten

I sommer skal jeg lese: Et helt halvt år og Kunsten å høre hjerteslag.

Min herligste hotellopplevelse noensinne: Det var da jeg bodde på Hotel du Cap-Eden-Roc i Sør Frankrike. Aldeles nydelig sted like ved Antibes.

Her spiser jeg helst: Hvis jeg er hjemme i Kristiansand er det reker og krabber på brygga som gjelder.

Dette liker jeg å drikke på sommertid: Hvitvin eller rosé.

Min go-to sommerrett er: Ferske reker er nummer én!

Den ideelle feriedagen ser slik ut: En varm sommerdag i skjærgården i Kristiansand med båttur, bading og litt fiske. Det viktigste er å være sammen med gode venner og bare ta livet helt med ro og ikke bekymre seg over morgendagen.
For shoppingferier velger jeg: New York eller Paris.

Siri Tollerød juni 2015 3

BEKYMRINGSLØS: - Det viktigste er å være sammen med gode venner og bare ta livet helt med ro og ikke bekymre seg over morgendagen. Foto: Privat

Siri Tollerød juni 2015 3

STORBY: Siri liker kysten i Frankrike og Italia, men velger New York og Paris hvis hun skal på shoppingferie. Foto: Privat

I sommerkofferten pakker jeg alltid: Solkrem, bikini og solbriller.

Disse skjønnhetsproduktene er med: Rudolph solkrem til ansiktet og rensevann fra La Praire. En Aloe Vera-gelé pleier jeg også å ta med da jeg bruker det ofte som aftersun. Litt klissete, men veldig behagelig om man har fått litt for mye sol.

Hvordan var din opplevelse i dag?