Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling

Kylie

Kylie Jenners (22) stil har utviklet seg fra rebelsk tenåring til trendy forretningskvinne.

Ingeborg Aspeli
Publisert:
Kylie

Kylie Jenner i 2011. Foto: Pa Photos

Kylie

Kylie Jenner i 2019. Foto: AFP

Den yngste i Kardashian/Jenner-klanen har gått fra å være den rebelske lillesøsteren i realityshowet til familien, til å bli kanskje en av verdens største stilikoner. Ikke minst har hun sitt eget sminkemerke som har gjort henne til den yngste milliardæren i verden, ifølge Forbes.

Kylie Jenners stil har utviklet seg mye i løpet av tiåret hun har vært i rampelyset.

ROCKA: Kylie Jenners stil var perfekt av hullete jeans og band T-skjorter. Her sammen med søsteren Kendall i 2010. Foto: AP

Da «Keeping up with the Kardashians» rullet over skjermen for første gang i 2007 var Kylie kun ti år. Da hun var 12 år begynte hun å gå på den røde løperen. Hun hadde langt, brunt og slett hår, og kjørte ofte på med en rocka stil med hullete jeans og en band T-skjorte. Storesøsteren Kendall hadde en mer klassisk stil, med for eksempel blå jeans og en stripete singlet.

REALITY-KLANEN: Kylie Jenner ble kjent gjennom realty-serie som følger familien hennes «Keeping Up With the Kardashians». Foto: AP

I 2011 hadde Kylie Jenner kommet i tenårene. Hun fikk en litt mer voksen stil, og rød løper med familien ble en kjent affære. Kylie gikk ofte for korte kjoler, og lot de mørke lokkene henge over skuldrene.

ROMANTISK: Etter hvert ble de hullete jeansene byttet ut med søte kjoler. Her fra Kids Choice Awards i 2011. Foto: Pa Photos

Da hun var på Nickelodeons Kids Choice Awards i 2011 gikk hun for en litt mer romantisk stil, med pudderrosa, kort kjole og beige pumps. Sminken var så å si alltid fokusert på øyene, som var sterkt markert med svart eyeliner.

KJENDIS

Sjekk Lady Gagas ville stilforvandling

DUO: Kylie Jenner var ofte sammen med storesøster Kendall på den røde løperen. Foto: Pa Photos

I 2012 fikk hun enda lenger hår, som ofte ble krøllet. Håret ble en av hennes signaturer, som hun i senere tid har lekt seg mye med når det kommer til både sveis og farge.

SAMMEN MED STORESØSTER: Kylie Jenner sammen med Kim Kardashian. Foto: Reuters

I 2013, da Kylie var 15 år, begynte hun virkelig å utvikle det som skulle bli hennes personlige stil. På MTV Music Awards, med søsteren Kim ved sin side, hadde hun på seg et stramt pencil-skjørt med en matchende singlet og hvite pumps. Tilbehøret var i sentrum, med en stort gullsmykke rundt halsen.

TODELT: Skjørt med høyt liv og magetopp er tydelig en av Kylies favorittkombinasjoner. Foto: AFP

Stramt skjørt og kort topp var en kombinasjon Kylie var fan og som hun hadde på seg på flere anledninger.

MOTEØYEBLIKK: Kylie skapte overskrifter da hun overrasket med en dristig hårsveis på Billboard Music Awards i 2014. Foto: AP

I 2014 på The Billboard Music Awards var muligens Kylies første store moteøyeblikk på den røde løperen. Hun skapte overskrifter for at hun hadde klippet av seg de lange lokkene, og farget endene i til en blå «dip dye». Hårsveisen ble fort en stor trend blant unge jenter, og folk begynte virkelig å få øynene opp for den daværende 16-åringen.

DRISTIG: Den daværende 16-åringen ikledd en mørkerød kjole og matchende leppestift på American Music Awards i 2014. Foto: Reuters

Senere det året imponerte hun nok en gang, denne gangen på American Music Awards. Hun hadde samme sveis, men hadde satt opp håret i en løs topp. Hun hadde på seg en rød kjole med utringning og høy splitt fra Alexandre Vauthier, og leppene var markert med en dyp rødfarge.

LIPLINER ELLER LEPPEINJEKSJON?: I 2014 begynte ryktene å florere om Kylie hadde latt seg friste av restylane-sprøyten. Foto: AFP

I 2014 begynte det også å florere rykter om Kylies hadde latt seg friste av restylane-sprøyten, da leppene hennes plutselig ble mye mer fyldig.

KJENDIS

Justin Bieber – fra baby via badboy til stilsikker ektemann

Den daværende 16-åringen nektet lenge for at hun hadde gjort et skjønnhetsinngrep, og både hun og familien forklarte det med at hun kun var god til å bruke lip liner og tegnet på seg større lepper.

SKINN: Kendall og Kylie på den røde løperen på American Music Awards Arrivals i 2015. Foto: Pa Photos

I 2015 innrømmet imidlertid Kylie at hun hadde tatt leppeinjeksjoner, fra oppfordring fra søstrene. Det har også vært en del spekulasjoner om hun har gjort andre skjønnhetsinngrep, men det nekter hun for.

PANNELUGG: I 2015 dukket Kylie Jenner opp med pannelugg på MTV Music Awards. Foto: Reuters

I 2015 startet kanskje Kylies storhetstid, hvor hun skiftet farge og sveis på håret så å si annenhver dag. Hun klippet blant annet pannelugg, som hun dukket opp med på MTV Music Video Awards. Måneden etter var håret lysegrønt.

KJENDIS

Slik har Kim Kardashians stil utviklet seg

SKIFTET HÅRFARGE: En periode hadde Kylie Jenner nesten ny sveis for hver gang hun var på offentlige opptredener. Foto: AFP

2015 var året hvor hun for alvor begynte også å stjele rampelyset fra søstrene sine for fasjonable eller dristige antrekk. Og ikke minst året hvor hun lanserte sitt eget sminkemerke med Kylie Lipkits, som ble revet fra de virtuelle butikkhyllene. I løpet av ett minutt var lip kitsene utsolgt.

Siden den gang har Kylie utvidet sortimentet, og selskapet har ifølge Forbes en verdi på over 800 millioner dollar.

I 2015 lanserte hun og søsteren Kendall også sitt egen kleslinje i samarbeid med Topshop, som fikk navnet «Kendall + Kylie».

STREET: I 2016 gikk Kylie ofte for antrekk med et hint av gatemote. Her fra New York Fashion Week. Foto: AFP.

I 2016 utviklet Kylie en stil mer preget av streetwear, som hun gjerne mikset med skyhøye hæler. Under New York Fashion Week gikk hun blant annet for en kort denim-shorts og -jakke, en magetopp og pumps med snøring. Antrekket ble toppet med et hvitt hodesjal.

Kylie var også en av trendsetterne som sørget for at athleisure-trenden fikk ordentlig fotfeste. Tights eller joggebukse kombinert med magetopp og høye hæler var en gjenganger utenfor den røde løperen.

ELEGANT: Kylie Jenner sammen med søsteren Kourtney Kardashian på Golden Globes sin etterfest. Foto: Pa Photos

På Golden Globes sin etterfest fant hun imidlertid tilbake til sin romantiske stil og en gammel kjenning – nemlig skjørt og magetopp. For anledningen hadde hun dratt håret bakover i en stram topp, mens sminken hadde fokus på markerte øyne med bruntoner og «nude» lepper.

HELE FAMILIEN: Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Caitlyn Jenner og Kylie Jenner før moteshowet til Kanye West. Foto: AFP

2016 var året hvor Kanye West holde et gigantisk moteshow i New York. Hele familien var selvfølgelig på plass for å heie, deriblant Kylie. Alle i Kardashian/Jenner-klanen hadde på seg skreddersydde antrekk fra det franske luksusmerket Balmain. Kylie gikk i kjent stil for et kort skjørt, paljettopp og toppet antrekket med en sort lue.

PALJETT-ELSKER: Kylie Jenner tyr ofte til paljetter når hun er klar for en fest. Foto: AFP

Det ser ut til at paljetter er en favoritt for realitystjernen da hun skal kle seg for fest. Da hun var på motevisningen til Jeremy Scott under New York Fashion Week i 2017, hadde hun også på seg en todelt glitrende kreasjon.

LUKSUS: Kylie i kjole fra Versace på Met-gallaen i 2017. Foto: Pa Photos

På Met-gallaen i 2017, som blir beskrevet som motebransjens «Superbowl», gikk hun også for paljetter. Kjolen var designet av Versace, og håret ble klippet til en kort bob og farget platinablondt for anledningen. Resten av året var Kylie på minimalt av offentlig arrangementer, da hun var gravid og prøvde å holde det skjult fra omverdenen.

SAMMEN MED MANNEN: Kylie Jenner på Met-gallaen sammen med kjæresten og barnefaren Travis Scott. Foto: AP

I 2018 var hun imidlertid tilbake på den røde løperen på Met-gallaen. Denne gangen hadde hun kjæresten Travis Scott ved sin side. Paret ble foreldre til lille Stormi tre måneder før.

Kylie hadde på seg en sort kjole med utskjæringer, og antrekket fikk litt ekstra schwung med et par trendy mini-solbriller.

JAKKEKJOLE: Kylie Jenner ikledd en hvit jakkekjole på MTV Music Awards i 2018. Foto: Pa Photos

Som en av verdens yngste milliardærer, er det ingen tvil om at Kylie har forretningssans. Det siste året har også stilen fått preg av dette.

Da hun var på MTV Video Music Awards hun på seg en hvit, dobbeltspennet jakkekjole, med et belte som markerte midjen. Håret var blondt og satt opp i en stram topp.

POWER SUIT: Kylie ikledd en rosa satengdress i slutten av 2018. Foto: AFP

Da hun var på et event for å promotere sminkemerket sitt gikk hun for en rosa power suit i sateng.

GLAMORØS: Kylie Jenner og Travis Scott på Grammy Awards i 2019. Foto: Pa Photos

På fjorårets Grammy-utdeling i februar viste Kylie at hun fortsatt har en forkjærlighet for todelte kreasjoner, men muligens i en mer voksen utgave. Den pudderrosa dressen er fra Balmain, og håret var tilbake i hennes naturlige farge og satt opp i en løs topp.

De siste månedene har Jenner lagt ut flere bilder på Instagram som viser at hun går i ensfargede kjoler uten detaljer og har håret klippet rett av, perfekt stylet uten en gang et hårstrå på snei.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)A post shared by Bruce Robert Abbott (@abbott)
Publisert: