MinStil: Tomine Harket

AVSLAPPET: – Noen dager er jeg veldig «gjennomført» og andre dager orker jeg virkelig ikke bry meg, forteller Tomine om sin egen stil. Foto: Privat

Tomine Harket (25) følger ikke med på trender, men elsker å skille seg ut med antrekket sitt. Vi har tatt en prat med den stilige artisten om hva som står øverst på ønskelisten og hva hun kler på seg når hun har kleskrise. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

I spalten MinStil skal MinMote snakke med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Først ut er artist Tomine Harket.

Hvordan vil du beskrive din stil?

– I dag vil jeg si den er veldig tilfeldig. Det kommer så sykt an på humøret mitt, noen dager er jeg veldig «gjennomført» og andre dager orker jeg virkelig ikke bry meg.

Hva er nøkkelplagg i din garderobe?

– Jeg liker gamle oversized skjorter. Det er så enkelt å slenge på seg, samtidig som det ser fett ut med nesten alt. Og jakker! En kul jakke kan gjøre hele outfiten!

Hva er det dyreste du har i garderoben?

– Det vet jeg ikke. Kanskje Louis Vuitton-bagen min.

KLÆR

Dette er høstens kuleste sneakers

Hva består din «søndagsuniform» av?

– Treningstights og hoodie. Det må være behagelig.

Hva står øverst på ønskelisten?

– Jeg prøver å finne en Louis Vuitton-veske i denim som ikke selges lenger, så jeg får bare lete til den dukker opp i en bruktbutikk eller noen velger å selge den.

Veske på 1 - 2 - 3
TILBEHØR

Lag din egen trendveske på 1-2-3

Hva er viktigst for deg når du kler på deg om morgenen?

– At jeg er komfortabel. Det er viktig at jeg føler meg fin, men når du reiser så mye som jeg gjør nå, så blir komfort plutselig veldig mye viktigere.

Hva kler du på deg om du har kleskrise?

– Da pleier jeg å kjøre noe veldigenkelt, men med noen mindre simple sneakers som løfter antrekket. Akkurat nå har jeg jo også farget håret i masse forskjellige farger som gjør at jeg automatisk velger litt enklere klær uten mye farger og mønster. Neglene mine gjør også ganske mye ut av seg, så føler det holder med det til tider.

MOTE

DETTE ER HØSTENS STØRSTE TRENDER

Hva kan du aldri få nok av?

– Sneakers og sko. Noe typen min hater, for det tar over leiligheten snart. Jeg skjønner jeg må kvitte meg med en del.

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Plagg jeg har funnet på loftet til mormor. Mye kule jakker, bukser og vesker som er mormor sine gamle eller mamma sitt. Det er sånne ting man ikke kan erstatte.

Hva er dine beste tips for å finne sin egen stil?

– Det er jo lett å finne inspirasjon fra andre om det ikke kommer naturlig for deg å sette sammen antrekk. Jeg har alltid likt å finne ting som ingen andre har, prøve og lage min egen stil. Jo eldre jeg blir, jo slappere har jeg blitt på det, men jeg kjenner at lysten på å eksperimentere med klær ikke er borte. Jeg må bli flinkere til å sette av tid til å designe egne plagg igjen. Eks-stemammaen min er kjempe flink til å sy, så vi har bestemt at jeg skal velge stoff og tegne opp hva jeg vil ha, så hjelper hun meg med å lage det. Da har jeg plutselig masse som ingen andre har.

NYHETER

Bror August

Hvilken trender har du troen på i høst?

– Jeg følger ikke helt med på sånt egentlig, så jeg aner ikke. Om ting plutselig ikke er kult lenger, men jeg liker det, så bruker jeg det uansett.

NYHETER

DE NYE DESIGNTALENTENE: ELNAZ GARGARI

Hvordan kler du deg på fest?

– Jeg går ikke så mye på fest, men om jeg drar på et event så pleier jeg jo å dra som artisten Tomine, og da liker jeg å ha noe som skiller seg ut. Går aldri i kjoler, men heller en gammel herre-dressjakke og noen vide bukser med store sneakers som tar mer oppmerksomhet enn resten av antrekket.

Publisert: