Mote

Er designer-rumpetasken det nye «it»-tilbehøret?

TASKE: Kendall Jenner har et nytt favoritttilbehør denne sensommeren - en vintage rumpetaske fra Louis Vuitton. Foto: NTB scanpix

Det kan virke sånn... 🤔

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er old news at rumpetasken er tilbake - vi vet det. Tasken var allerede å se på catwalken hos flere de store motehusene i 2015, og på Øya-festivalen samme år florerte den praktiske vesken. Men! Dette var uten detaljer og prangende logoer. Nå, denne sesongen ser det ut til at rumpetasken + designerlogoer = sant.

LV: Kendall Jenner forlater en restaurant i New York denne måneden med en Louis Vuitton-rumpetaske rundt livet. Foto: NTB scanpix

For knapt en uke siden ble trendsetter Kendall Jenner sett flere ganger med en eldre rumpetaske fra Louis Vuitton stylet til uke antrekk. Noen dager senere fulgte storesøster Kim hakk i hæl med en vintage-versjon fra Gucci.

PS! Dette er sensommeren fineste bluse under 500-lappen

A post shared by @styledbychlo

For selv om de respektive motehusene har laget nye versjoner av rumpetasken for sesongen (både Gucci, Louis Vuitton og Moschino for å nevne noen) ser det ut til at det er vintage-modellene som trender i motebildet.

NYHETER

MOTEPROFILENE SPÅR HØSTENS TRENDER

Kylie Jenners BFF, Jordyn Woods, har selvfølgelig også hevet seg på trenden og styler en Fendi-taske fra 90-tallet til en hvit enkel kjole:

Hvis du også vil prøve deg på trenden er vårt tips å saumfare bruktnettsteder som eBay, Finn, Tise eller vintagebutikker med designervarer for å finne en logo-rumpetaske som er i fin stand til en billig penge. Og før du trykker på «betal» kan det være lurt å se etter tegnene på om vesken er falsk eller ekte.

Publisert:

Les også

  1. KLÆR

    Åtte kimonoer som gir deg en eksklusiv look

  2. NYHETER

    Pia Tjelta starter eget klesmerke

  3. HÅR

    Høstens kuleste flette

Relaterte artikler

KJENDIS

Er dette høstens store stylingtrend?

NYHETER

Gucci: Nå er det vintage-vesker som gjelder

MANN

Alt du må vite om Louis Vuitton-visningen

NYHETER

Paris Fashion Week: Norske stjerner, protester og lavt comeback

TILBEHØR

Seks ikoniske vesker og damene bak

TILBEHØR

Vårens største vesketrender

KLÆR

Dette har moteprofilene troen på nå