10 kjoler Ingrid Alexandra gjerne kan gjenbruke nå

LOV Å HÅPE PÅ REPRISE: Denne kjolen fra 2005 skulle vi gjerne sett svinge seg igjen.

Med disse kjolene ligger det an til mange gode moteøyeblikk.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Prinsesse Ingrid Alexandra (19) har flere ganger vist at hun har et godt øye for gjenbruk, blant annet under den offisielle feiringen av sin egen 18-årsdag.

17 ÅR SENERE: Kjolen Ingrid Alexandra hadde på seg på 18-årsfeiringen ble brukt av hennes mor i 2005.

Mamma Mette-Marit (49) har gjennom årene opparbeidet en lekker garderobe, bestående av mange kjoleskatter som absolutt bør ut i rampelyset igjen.

ALLEREDE GJENBRUKT: Denne kjolen brukte Ingrid Alexandra på de offisielle portrettene fra 18-årsdagen. Her er Mette-Marit på galla i 2001.
GJENBRUK: Her er Ingrid Alexandra i den mørkeblå kjolen.

Ingrid Alexandra har ved flere anledninger hentet frem skatter fra mammas garderobe, blant annet da kongehuset publiserte de første offisielle bildene av prinsessen i anledning hennes 18-årsdag.

FRA LANVIN: Kjolen, som er fra det kjente merket Lanvin, ble brukt av kronprinsessen samme året som prinsesse Ingrid Alexandra ble født.

Kronprinsesse Mette-Marits klesskap bugner av skatter vi håper å se prinsesse gjenbruke.

Her er noen av kjolene vi håper vi får et gjensyn med:

SOMMERFEST: To dager før bryllupet i 2001 hadde Mette-Marit og Haakon fest på Skaugum. Denne søte, sommerlige kjolen ville sklidd rett inn i 2023.
DAGEN FØR DAGEN: Kvelden før bryllupet hadde Mette-Marit på seg denne enkle og elegante kjolen.

Dette er kanskje å strekke det langt. Men om Ingrid Alexandra noen gang skal gifte seg, er Mette-Marits brudekjole et godt alternativ. Blant annet hadde prinsesse Beatrice stort hell med å gjenbruke bestemor dronning Elizabeth sin festkjole til sitt bryllup.

STOR DAG, VAKKER KJOLE: Kronprinsesse Mette-Marits brudekjole designet av Ove Harder Finseth er virkelig en for historiebøkene.

Rosa er en av sesongens store trendfarger. Mette-Marit har hatt mange gode rosa øyeblikk på den røde løperen. Kanskje dette kan gi prinsessen trendy Y2K-vibber?

BARBIECORE: Dette hadde ikke vært MinMote imot om Ingrid Alexandra og Leah Isadora Behn dukket opp i disse kjolene på galla. Her er Mette-Marit og Märtha Louise i 2005.
TYGGEGUMMI-ROSA: Denne rosa kjolen fra 2005 gir også herlige Y2K-vibber.
GLAMORØS: Kronprinsessen oste av glamour under finalen i Melodi Grand Prix da hun steg ut av bilen utenfor Telenor Arena i 2010.

Mette-Marit har også mange lekre kjoler i kalde farger som isblått, hvitt og sølv.

ENKEL OG ELEGANT: Denne dueblå kjolen brukte Mette-Marit på bryllup i Danmark i 2004.
PRINSESSEKJOLE: Denne kjolen kan by på et skikkelig prinsesseøyeblikk. Her er Mette-Marit på gallamiddag i forbindelse med bryllupet mellom fyrst Albert og prinsesse Charlene i 2011.

Det finnes noen virkelige godbiter i Mette-Marits garderobe, som denne kjolen fra designet av hennes venn Peter Dundas for Pucci.

EN AV DE BESTE: Motehuset Pucci var blant kronprinsessens favoritter i 2012. Dette var bare en av kjolene hun brukte fra det eksklusive italienske motehuset.

Det finnes også lekker, norsk design i Mette-Marits garderobe. Denne kjolen fra 2017 designet av TSH har vi vanskelig for å glemme – og vi håper snart på å se den igjen!

NORSK DESIGN: Det er ikke noe annet å si at enn wow! TSH-kjolen kronprinsessen hadde på seg i februar 2018 utmerker seg.

Se video: Prinsesse Ingrid Alexandra ble rørt da hun holdt sin tale under egen 18-årsfeiring:

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.