Cara Delevingne gjenskaper Janet Jacksons toppløsbilde for Balmain

KLER AV SEG FOR BALMAIN: Cara Delevingne er ikke redd for å vise seg frem. Her fra da hun åpnet Balmains vår 2019-show i Paris i fjor. FOTO: Thibault Camus, AP.

Se de dristige bildene av supermodellen.

Juni Halseth Stenberg
Publisert:

Modell og skuespiller Cara Delevingne er det franske motehuset Balmains nye ansikt for våren 2019. I hennes ferskeste reklamekampanje for dem, er fokuset på henne og ikke på merkets klær, skriver W Magazine. Olivier Rousteing, som er kreativ direktør for merket, håndplukket Delevingne til kampanjen etter at hun hadde åpnet Balmain vår 2019-showet i Paris sist september.

Supermodellen Delevingne er ikke redd for å ta valg som skaper mye oppmerksomhet.

Dette er hennes andre kampanje for motehuset, siden hennes første i 2014. Og hun stiller opp helt toppløs i to dristige svart-hvitt bilder, der det ene er sammen med Olivier Rousteing. Og på det andre poserer hun helt naken foran en stor B, for Balmain. Bildet sammen med Rousteing, som er tatt av fotografen Dan Beleiu, gjenskaper et ikonisk toppløs-bilde av Janet Jackson fra 1993. Originalbildet av Jackson ble coverbilde i en utgave av magasinet Rolling Stones og her står hun sammen med daværende kjærestes Rene Elizondos hender over brystene.

– Jeg elsker henne så mye at jeg ikke vil se henne i klær, sa Rousteing om Cara Delevingne til WWD.

– Utstrålingen hennes er så sterk og magisk at det nesten er nok i seg selv.

Delevingne og Rousteings gjenskapelse av det ikoniske bildet er litt mindre mystisk, fordi her ser man begges ansikt. Rousteing hyllet Jackson da han la ut original-bildet av henne på Instagramen sin, «Ikonisk» skrev han. Og da han delte bildet av seg selv og Delevingne, skrev han «Jeg elsker deg».

Fikk du med deg supermodellens utradisjonelle klesvalg i prinsesse Eugenies bryllup i fjor høst?

Les også: Cara Delevingnes ville metallkjole.

Publisert: