Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

J. Lo stråler på bryllupsreise

NYGIFT: Jennifer Lopez og Ben Affleck er på bryllupsreise i Paris.
NYGIFT: Jennifer Lopez og Ben Affleck er på bryllupsreise i Paris.Pierre Suu / GC Images

Motemagasin omtaler stilen til superstjernen som «gaven som fortsetter å gi».

Noen må snart lage en film basert på forholdet til Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (49). Paret, som var blant 2000-tallets hotteste par, fant tilbake til hverandre i 2021 til fansens – og hverandres – store glede.

Nå er paret gift og feirer både ekteskap og J. Lo sin bursdag i kjærlighetens by – Paris. Og selvfølgelig følger fotografene med på hva stjerneparet holder med på i den franske hovedstaden. Blant det som er blitt lagt merke til, er Lopez’ sommerlige stil.

Harper’s Bazaar har blant annet beskrevet bryllupsreisestilen hennes som «gaven som fortsetter å gi», mens Glamour skriver at de har «forelsket seg i bryllupsreisestilen hennes».

Blant det som har dominert feriegarderoben hennes, er lekre, fargerike og mønstrete sommerkjoler.

Sommerkjoler i fokus

På båttur valgte Lopez å hente frem en sommerklassiker: en hvite kjole med blomstrete mønster. Tilbehøret besto av brune, høye hæler, veske i samme farge, samt solbriller som ga et aldri så lite hint til stilen hennes på tidlig 2000-tallet.

SOMMERLIG: En hvit kjole med blomstrete mønster går hånd i hånd med sesongen vi befinner oss i.
SOMMERLIG: En hvit kjole med blomstrete mønster går hånd i hånd med sesongen vi befinner oss i.Pierre Suu / GC Images

Paret smilte og lo på vei til en middagsdate i Paris. Affleck stylet sin blågrå dress med svarte sko og en klassisk, hvit skjorte.

Lopez hentet frem nok en kjole fra kofferten, og denne var både glitrende og full av farger. De voluminøse ermene ga også kjolen det lille ekstra. Hun toppet looken med en firkantet veske i gull, som plukket opp skimmeret i kjolen.

KLAR FOR MIDDAG: Jennifer og Ben tok på seg finstasen for å spise middag ute i Paris.
KLAR FOR MIDDAG: Jennifer og Ben tok på seg finstasen for å spise middag ute i Paris.Pierre Suu / GC Images

«Barbiecore» har seilet opp som sommerens store trend. Det er rett og slett snakk om knallrosa looks, som blant annet fikk fart på seg etter Valentinos ville visning.

J. Lo er selvfølgelig med på trendbølgen, og har pakket med seg en rosa, sommerlig kjole. Hun satte prikken over i-en på dette trendy antrekket med platåsko. Disse skoene har også markert seg i motebildet den siste tiden.

TRENDY: Lopez omfavnet flere av sesongens trender med denne rosa kjolen med cut out og høye platåsko. Bens antrekk besto av en lyseblå skjorte og mørkeblå bukse.
TRENDY: Lopez omfavnet flere av sesongens trender med denne rosa kjolen med cut out og høye platåsko. Bens antrekk besto av en lyseblå skjorte og mørkeblå bukse.Pierre Suu / GC Images

Lekre kjoler nå

Ble du inspirert av J. Los sommerlige stil? Her er noen av våre favorittkjoler akkurat nå:

Blomstrete

Blomstrete

Søt og romantisk kjole.

Gul med blomsterNorsk design

Gul med blomster

Kjole i blanding av bomull og lin. Passformen er avslappet, løs og ledig, og stroppene kan knytes på skuldrene.

Lekre detaljer

Lekre detaljer

Rosa kjole med cut out og halterneck-stropper.

Mønstrete kjoleNorsk design

Mønstrete kjole

Snøringene i ermene gir kjolen det lille ekstra.

Åpen i ryggen

Åpen i ryggen

Denne passer ikke bare ypperlig til sommerens varme dager, men også til bryllup! Denne er fra Asos' Curve-kolleksjon.

Søte volanger

Søte volanger

Minikjole med firkantet utringning og volanger rundt håndleddet.

Blomstrete midikjole

Blomstrete midikjole

Det svenske merket Adoore med Petra Tungården i spissen har lansert en kjole med stropper med knyting ved navn Antibes - oppkalt etter byen langs den franske kysten.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?